Casa Albă îi dă replica lui Comey: Donald Trump NU este un mincinos

Președintele Donald Trump nu este un mincinos, a reacționat joi purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, după ce la o conferință de presă a fost întrebată despre afirmația fostului director al FBI, James Comey, care l-a acuzat pe Trump că a 'mințit'.

08 iun. 2017, 18:43
Casa Albă îi dă replica lui Comey: Donald Trump NU este un mincinos

„Pot afirma cu certitudine că președintele nu este un mincinos și chiar mă simt jignită de această întrebare”, a spus purtătoarea de cuvânt.

Audiat joi de Comitetul pentru Informații al Senatului american, fostul director al FBI demis de Trump, James Comey, l-a acuzat de ‘minciuni’ pe liderul de la Casa Albă, care i-ar fi cerut — dar fără un ordin explicit — să nu-l mai investigheze pe fostul consilier de securitate națională Michael Flynn, în cadrul anchetei privind imixtiunea Rusiei în scrutinul prezidențial american, informează Agerpres.

Citeşte şi Fostul şef al FBI, James Comey, audiat în Senat: „Trump a spus minciuni, pur şi simplu minciuni” UPDATE

Donald Trump încă nu a răspuns acuzațiilor lui Comey, dar a evocat indirect acest subiect într-o intervenție la un eveniment politic în fața susținătorilor săi, care s-a desfășurat în timp ce fostul director al FBI era audiat în fața comitetului senatorial.

Vom lupta și vom câștiga (…) Am un obiectiv: voi lupta pentru americani și pentru America întâi (…) Știm să luptăm mai bine și nu vom abandona niciodată, niciodată’, a spus liderul de la Casa Albă.

Purtătoarea sa de cuvânt a precizat în fața presei că Trump îi va răspunde lui Comey printr-o declarație ce va fi prezentată de avocatul personal al președintelui.