Casa în care ar fi trăit Hitler în ultimii ani în Argentina este de vânzare

Conspiraţioniştii care nu cred ca Hitler s-a sinucis au mai găsit o casă în care ar fi trăit Hitler în ultimii ani de viaţă, în Patagonia argentiniană. Mai mult, casa este de vânzare.

RomaniaTV.net
17 nov. 2011, 13:54

Ani de-a rândul fanii teoriei conspiraţiei au susţinut sus şi tare că Hitler nu s-a sinucis în buncărul său din Berlin, ci a trăit până la sfârşitul vieţii în Patagonia argentiniană.

Acum a ieşit la iveală şi casa în care se predupune că a locuit Hitler, în paradisul muntos Villa La Angostura, potrivit gizmodo.com.

Casa, numită residencia Inalco, este acum de vânzare după ce a avut mai mulţi proprietari, printre care Enrique García Merou, un avocat din Buneos Aires care avea legături cu mai multe companii nemţeşti ce au colaborat în a ajuta mai mulţi lideri nazişti şi oficiali SS să fugă în Argentina.

Arhitectul casei este Alejandro Bustillo, care a proiectat-o în 1943. Terenul pe care a fost construită casa, pe Bajia Istana, aproape de orăşelul Villa La Angostura, era destul de izolat şi greu accesibil în acea periodă. În anii 70 José Rafael Trozzo a cumpărat şi renovat reşedinţa.

Planurile casei se aseamănă cu cele ale reşedinţei din Alpi a lui Hitler.

Sursă foto: gizmodo.com