„Căsătoreşte-te într-un restaurant”. Campania virală care face furori pe Internet

"Căsătoreşte-te într-un restaurant". Domeniul HoReCa nu mai rezistă din cauza restricţiile impuse de autorităţi şi a găsit o formă inedită de protest, care a făcut furori pe Internet. Nunta nu a fost una adevărată, ci regizată, dar nu este deloc exclus ca proiectul să dea idei celor care își doresc neapărat să se căsătorească.

29 apr. 2021, 12:37
„Căsătoreşte-te într-un restaurant”. Campania virală care face furori pe Internet
HoReCa a găsit o formă inedită de protest

„Căsătoreşte-te într-un restaurant”. În speranța că protestul lor creativ va atrage atenția asupra restricțiilor aplicate asupra sectorului HoReCa din România, un grup de lucrători și organizatori de evenimente din municipiul Sfântul Gheorghe au făcut o nuntă într-un supermarket.

Citeşte şi: Angajaţii din HORECA s-au vaccinat la „Hanul lui Manuc”

Căsătorește-te într-un supermarket Acolo ai voie. Dacă vrei să-ți unești destinul cu partenerul tău de viață, nu o poți face la restaurante sau în sălile special amenajate pentru asta, deoarece sunt închise, iar organizarea de evenimente este interzisă. Cu toate acestea, poți face oricând acest lucru în orice centru comercial, respectând un set minim de măsuri epidemiologice.

Am dovedit noi că se poate. Acolo orice se poate. Am organizat o nuntă într-un centru comercial din Sfântu Gheorghe cu tot ce trebuie: mireasă, mire, preot, martori și fotograf, în plus, ne-am ales și cu o mulțime de invitați. Muzică nu am cerut, dar am primit.

Menționăm că această reprezentație a comunității noastre nu a fost îndreptată împotriva centrelor comerciale, ci mai degrabă a avut scopul de a atrage atenția asupra nedreptăților și inegalităților din sistem.

Te poți cununa într-un supermarket, dar ar fi mai bine și mai frumos să faci acest lucru în spațiile în care toate condițiile sunt perfecte pentru acest eveniment extraordinar.

Sperăm că ordinea poate fi restabilită cât mai curând posibil și că putem primi atât cuplurile îndrăgostite, cât și pe cei îndrăgostiți de gusturile bune„, este mesajul transmis pe reţelele de socializare.

„Căsătoreşte-te într-un restaurant”

Unul dintre inițiatorii proiectului a atras din nou atenția asupra dezastrului din HoReCa.”A fost un protest, nu a fost o nuntă reală, dar noi, cei din aceste domenii, nu am putut lucra în timpul pandemiei şi ne-am gândit ce putem face, pentru că într-un mall sau supermarket pot intra 3.000-4.000 de oameni, dar la noi în restaurant nu pot veni mai mult de 30 de persoane, nu mai spun 200.

Noi nu am vrut să facem rău supermarketurilor, pentru că ştim că toată lumea o duce greu, dar am vrut să arătăm că şi nouă ne e foarte greu şi ce fel de legi avem în România (…)

Am pierdut o grămadă de bani, angajaţi care nu au mai putut lucra. Numai nouă ni s-au anulat 136 de nunţi de când a început pandemia, plus botezuri, minirevelioane, revelioane şi alte evenimente”, a declarat Kovacs Gabor Aron, pentru Agerpres.


loading...
Partenerii noștri