Cântăreaţa Ionela Guzic, părăsită înainte de nuntă, după 6 ani de relaţie: „Sufletul meu este cioburi”

Cântăreaţa Ionela Guzic a fost părăsită înainte de nuntă, după şase ani de relaţie. În urmă cu câteva luni a fost în emisiune la Măruţă, iar iubitul ei o ceruse în căsătorie, în direct la Pro TV. Era extrem de fericită, însă bucuria nu a durat foarte mult, că tânărul a decis să se despartă de ea.

02 mai 2021, 09:52
Cântăreaţa Ionela Guzic, părăsită înainte  de nuntă, după 6 ani de relaţie: „Sufletul meu este cioburi”
Cântăreaţa Ionela Guzic, părăsită înainte de nuntă

Cântăreaţa Ionela Guzic, părăsită înainte de nuntă. Intrepreta de muzică populară a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a povestit despre drama prin care trece. Solista suferă cumplit, după ce bărbatul care trebuia să o ducă la altar s-a despărțit de ea.

Citeşte şi: Andra şi Cătălin Măruţă, de Ziua Îndrăgostiţilor: „Sentimentele trebuie mărturisite”

Cântăreaţa Ionela Guzic, părăsită înainte de nuntă

Când s-a văzut în fața faptului împlinit a zis că nu mai vrea (să se căsătorească cu ea, n.r.). Am fost șase ani împreună. Probabil nu-și vedea viața alături de mine, dar cu toate acestea, știu sigur că nu are pe altcineva. Eu încă îl mai aștept. Nu sunt pregătită să cunosc pe altcineva. Sufletul meu este cioburi„, a spus Ionela Guzic.

Ca să o mai scoată din stare, prezentatorul a făcut o glumă pe seama relaţiei celor doi. „Mi-am dat seama că nu mai merge relația dintre voi. Știi după ce? După decolteu! Bogdane, e treaba ta! Uite, înainte venea înfofolită la emisiune, acum ai decolteu„, a spus Cătălin Măruță, după care Ionela Guzic a menționat că probabil fostul ei iubit, Bogdan, se uita la emisiune.

Cătălin Măruţă pleacă de la Pro TV? Andra l-a dat de gol

Cătălin Măruţă pleacă de la Pro TV? Prezentatorul este fidel postului de televiziune de aproape 14 ani, în ciuda faptului că, de-a lungul timpului, a primit oferte extrem de atractive. Recent, Andra i-a dezvăluit una dintre ele, unde i s-a oferit un salariu de trei ori mai mare.

Atât cântăreaţa, cât şi jurnalistul, sunt împliniţi şi profesional. Andra este una dintre cele apreciate şi iubite artiste din România, iar Cătălin prezintă „La Măruţă”, emisiune ce se bucură de un real succes.

În cadrul podcastului realizat de Mihai Petre și soția sa, Andra a mărturisit că soțul ei a primit o ofertă salarială colosală pentru a activa la un alt post de televiziune.

Lui Cătălin i s-a întâmplat asta. Atunci când a fost chemat la Realitatea. I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare decât avea înainte. Dar nu era fericit, nu era împlinit. Eu eram acolo şi i-am zis: Dă-i încolo de bani, tu trebuie să fii fericit!”, a mărturisit Andra.


loading...
Partenerii noștri