Și-a anulat nunta în ultima clipă! Cum a descoperit că era înșelată

O tânără și-a anulat nunta chiar în ultima clipă după ce a aflat că viitorul soț o înșela. Modalitatea prin care a descoperit totul este incredibilă.

04 mai 2021, 12:09
Și-a anulat nunta în ultima clipă! Cum a descoperit că era înșelată

Și-a anulat nunta în ultima clipă!  Femeia, cunoscută pe aplicația TikTok, a trebuit să își anuleze nunta care ar fi avut loc în mai puțin de o lună și să dea vestea proastă celor peste o sută de invitați. Mai mult decât atât. Leela Li le-a povestit urmăritorilor săi că familia sa a criticat-o „în stânga și în dreapta” pentru decizia sa dură.

„Mi-am anulat nunta cu 26 de zile înainte să se întâmple pentru că mi-am găsit fostul logodnic pe un site pentru adulți. A fost și o nuntă mare. Nu a fost doar o mică întâlnire, am avut 101 persoane invitate din toate Statele Unite”, a spus aceasta.

Leela a povestit cu lux de amănunte modalitatea prin care a aflat că soțul său o înșela. Cu doar o lună înainte de marele eveniment, acesta i-a propus să aibă o relație deschisă, iar Leela a decis că au nevoie de o pauză. Ulterior aceasta a început să facă mai multe căutări și a descoperit că viitorul său soț avea cont pe un site pentru adulți, iar fotografiile postate de acesta erau noi.  Cei doi erau logodiți de un an de zile și aveau o relație de trei ani, mai mult decât atât familiile acestora se înțelegeau de minune.

Citește și: Peripeții în a doua zi de Paște pentru Smiley și Gina Pistol. Ce s-a întâmplat în timp ce aflau la plimbare cu micuța Josephine

Și-a anulat nunta în ultima clipă! Ce a putut descoperi

„Am început să văd niște steaguri roșii, așa că am început să caut. Nu știu dacă am obținut ceea ce doream, adică cred că am făcut-o. Mă conectez la computer și văd că există lucruri în coșul de reciclare, așa că, desigur, dau click pe el. A fost șters istoricul de pe un site pentru adulți și sunt lucruri ciudate. Acele imagini erau cam noi, de câteva luni, așa că acest lucru nu era ceva care se întâmplase cu mult timp înainte ca noi să fim împreună. Știam că este nou” , a povestit Leela.

Povestea ei a devenit virală, cu peste 4,8 milioane de vizualizări pentru videoclipul inițial pe platforma socială, urmată de o serie de urmăriri. Afirmațiile ei sincere au stârnit mii de comentarii de susținere, în timp ce alții au împărtășit povești despre momente similare.

Citește și: Cum au sărbătorit vedetele din România Paștele în acest an