Căsătorie bizară. O femeie a divorţat de soţ ca să se mărite cu animalul de companie

O englezoaică a decis că nu se mai regăseşte în căsnicia cu soţul ei, aşa că a ales să divorţeze şi să se recăsătorească. Dar nu cu un alt bărbat, ci un animăluţ de companie, un terrier.

23 nov. 2021, 15:20
Căsătorie bizară. O femeie a divorţat de soţ ca să se mărite cu animalul de companie

O căsătorie bizară a avut loc între Amanda Rodgers şi câinele ei de companie, Sheba. După ce fostul ei soţ, alături de care şi-a petrecut 20 de ani din viaţă, a făcut-o să sufere, Amanda a jurat că nu va mai trece niciodata prin asta.

Nunta Amandei cu Sheba a avut loc în prezenţa a 200 de invitaţi, scrie The Sun

Sheba este în viața mea de ani de zile, mă face să râd și e lângă mine atunci când am nevoie. E tot ce căutam într-un partener de viață. Ne-a fost menit să fim împreună. Dragostea mea pentru Sheba este foarte profundă. Avem o conexiune foarte puternică”, a declarat femeia.

Citeste si Întâmplare incredibilă la înmormântarea unui bărbat. Cei prezenți au izbucnit în râs în timp ce sicriul era coborât în groapă: „E întuneric aici. Lăsați-mă să ies!” VIDEO

Proaspăta soţie spune că unirea destinelor s-a făcut respectând toate regulile specifice, inclusiv regula cererii în căsătorie, dar şi cea a sărutului după ceremonia religioasă.

Căsătorie bizară

Am îngenuncheat și i-am propus. A spus da, dând din coadă. Știu că nu e o căsătorie legală, dar a fost grozav să am această petrecere. Sunt fericită”, a povestit Amanda la emisiunea TV This Morning.

Mireasa nu s-a sfiit să vorbească nici măcar despre cum se va desfăşura viaţa ei amoroasă de acum înainte: „Bărbații nu se apropie de dormitorul meu decât dacă Sheba este de acord”.

Citeste si Un bărbat a trăit ani de zile cu o tenie în creier. Medicii au fost şocaţi de descoperirea făcută