Căsătorie pe patul de spital. Doi români s-au cununat în salonul unde femeia este internată, în Italia, povestea lor i-a emoţionat şi pe medici

Loredana Ciutea și Costel Bodea, doi români care locuiesc în Italia, s-au căsătorit în camera de la etajul șase al policlinicii unde femeia este internată.

11 nov. 2021, 21:06
Căsătorie pe patul de spital. Doi români s-au cununat în salonul unde femeia este internată, în Italia, povestea lor i-a emoţionat şi pe medici

„A câștigat dragostea în această dimineață la Imaculate Conception of Rain din Sacco”, un spital din Padova, au anunțat pe Facebook reprezentanții clinicii unde Loredana este internată de la sfârșitul lunii septembrie, în așteptarea unui transplant de ficat.

Căsătoria celor doi români a avut loc miercuri, 10 noiembrie, şi a fost oficiată de Paola Zagolin – delegată a Municipiului Saccisica, în timp ce martori au fost doi prieteni ai cuplului, Natalia și Tiberiu, dar și directorul secției, Giancarlo Parisi, și medicul Serd Filippo Ometto.

Loredana așteaptă un transplant de ficat

Citeşte şi Doi tineri români au suferit un accident mortal în Italia. O fată de 19 ani a decedat pe loc

A sosit în sfârșit ziua mult așteptată. Ne-am dorit să ne căsătorim în vara lui 2020, dar pandemia ne-a dat peste cap planurile și chiar dacă a trebuit să așteptăm mult mai mult decât credeam, am reușit. Ne-am încununat visul, acum sper doar ca Loredana mea să se opereze cât mai curând pentru a putea reveni în casa noastră din Piove di Sacco”, a povestit Costel, potrivit Corriere del Veneto, preluat de antena3.ro.

Ne-am logodit în 2017, după ce am plecat din România pentru a veni în Italia. Ea este viața mea și îmi dor de ea acasă. E internată în spital din 29 septembrie din cauza acestei probleme hepatice, momentan situația este sub control dar o așteaptă un transplant. Ne-au spus pe cuvânt că dacă-l face mai repede, cu atât mai bine”, a mai spus el.

Citeşte şi Românii care merg în Italia ar putea intra în carantină, chiar dacă sunt vaccinaţi. Propunerea care ne îngheaţă planurile de vacanţă