Căsătorie-șoc! Un primar a ales să își unească destinul cu o femelă crocodil: „Ne iubim. Acesta este ceea ce este important”. Localnicii care n-au participat la eveniment au fost amendați

Un primar a decis să își unească destinele cu „Mica Prințesă”. Ce este interesant este că aceasta nu este un om, ci un crocodil. Persoanele care nu au participat la eveniment au fost amendate.

03 iul. 2023, 23:07
Căsătorie-șoc! Un primar a ales să își unească destinul cu o femelă crocodil: „Ne iubim. Acesta este ceea ce este important”. Localnicii care n-au participat la eveniment au fost amendați
Căsătorie-șoc! Un primar a ales să își unească destinul cu un crocodil: „Ne iubim. Acesta este ceea ce este important”. Localnicii care n-au participat la eveniment au fost amendați

Situație șocantă în Mexic. Acolo un primar a decis să se însoare cu „Mica Prințesă”. Aceste este numele pe care localnicii i l-au atribuit unui crocodil care a îmbrăcat rochia de mireasă. Totul s-a întâmplat în San Pedro Huamelula, sud-vestul Mexicului, iar localnicii au fost total entuziasmații de marele eveniment. Petrecerea a fost în toi, lumea a dansat și a cântat la nunta primarului cu crocodilul. Primarul a dat și câteva declarații cu privire la această căsătorie cu un crocodil, explicând că nu poate exista un mariaj fără dragoste.

Citește și: Radu Banciu, supărat pe obiceiurile alimentare ale românilor: „Ce-i carnea de pui? Să mâncăm și noi urs, cocoaşă de cămilă, panteră, rinocer, crocodil”

„Accept responsabilitatea pentru că ne iubim. Acesta este ceea ce este important – Nu poţi avea o căsătorie fără dragoste!”, a spus Victor Hugo Sosa, potrivit tabloidului britanic Daily Star.

Nuntașii au așteptat cu sufletul la gură marele sărut, așa că l-au îndemnat pe primar să își sărute mireasa, după ce a spus un „Da” hotărât. Pe tot parcursul evenimentului gura crocodilului a fost legată pentru a evita orice incident. Potrivit tradiției locale, căsătoria crocodilului cu primarul va aduce belșug și abundență în noul sezon de pescuit. Această tradiție datează de 230 de ani și are scopul de a uni cele două regnuri indigene.

Membrii consiliului local au fost cei care au finanțat evenimentul. Localnicii care nu au vrut să contribuie la nunta primarului cu reptila au fost amendați.

S-a întâmplat în San Pedro Huamelula, sud-vestul Mexicului. Primarul s-a însurat cu femela crocodil ca parte a unui ritual vechi de secole ce simbolizează uniunea cu divinitatea. Oamenii cer astfel naturii propesteritate și abundență, potrivit Reuters. Căsătoriile dintre bărbat şi femelele crocodil au loc de 230 de ani pentru a sărbători pacea dintre cele două regnuri indigene.

Citește și: Selfie periculos! Doi turiști s-au pozat aproape de un crocodil care putea să îi sfâșie pe loc