Radu Banciu, supărat pe obiceiurile alimentare ale românilor: „Ce-i carnea de pui? Să mâncăm și noi urs, cocoaşă de cămilă, panteră, rinocer, crocodil”

Radu Banciu se declară nemulțumit de obiceiurile alimentare ale românilor, considerând că poporul consumă numai carne de pui. Jurnalistul susține, mai în glumă sau mai în serios, că ar trebui să consumăm și carne mai puțin obișnuită.

31 mai 2023, 20:25
Radu Banciu, supărat pe obiceiurile alimentare ale românilor: „Ce-i carnea de pui? Să mâncăm și noi urs, cocoaşă de cămilă, panteră, rinocer, crocodil”
Radu Banciu, despre obiceiul românilor de a mânca numai carne de pui

Radu Banciu a vorbit, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, despre obiceiurile alimentare ale românilor, care consumă preponderent carne de pui și produse din pui.

„Ce să mănânci atunci, bă, tată? Numa’ pui? Intri într-un magazin în România… se vede că suntem ultimii faliți. Bă, toate sandviciurile, absolut toată mâncarea e cu carne de pui. Da ce-i carnea asta de pui? Să mâncăm și noi urs, să mâncăm panteră, să mâncăm rinocer, să mâncăm hipopotam, crocodil.

Citește și: Cătălin Oprişan îl loveşte sub centură pe Radu Banciu: „Uneori îl ia gura pe dinainte”

Aduceți, tată, să mănânce românul crocodil. Mănâncă carne de pui. Sarmalele cu ce sunt? Cu carne de pui! Păi cum îmi spui, mă, carne de pui? Cu ce-i salata de boeuf? Cu piept de pui! Ce piept de pui, mă, dacă se numește salată de boeuf? Voi nu înțelegeți ce e aia. Salată de boeuf, adică salată de vită cu carne de pui. Păi cum e aia salată de vită cu carne de pui?

@herrradu #jurnalist #banciu #pamflet #foryou #mancare #pui ♬ sunet original – Herr Radu

Citește și: Radu Banciu a desființat două legende ale fotbalului românesc: „Era un pomanagiu, parșiv, cum e și în viața de zi cu zi”Zici că suntem cei mai mari tolomaci din lume. Cum adică sarmale cu carne de pui? Bine, face Dinescu d-alea cu gâscă, da’ el le face la mișto. El face și sarmale cu carne de melc, nu contează, dar alea nu le mănânci în comerț, nu sunt industriale. La noi te duci ‘ia să-mi iau un sandviș, cu ce aveți?’, ‘Cu piept de pui’. Mai lasă-mă dracului cu pieptul tău de puim adu, mă, piept de cămilă, cocoașă de cămilă, gaură de fund de elefant. Adu-mi ceva!”, 

a spus Radu Banciu.

Cine este și cum arată soția lui Radu Banciu. Jurnalistul, declarații fără perdea: „Uneori nu mai vrea să m-aștepte, aș vrea și nu se întâmplă”

Cine este și cum arată soția lui Radu Banciu. Jurnalistul a fost invitat în podcastul “Spune-mi cine ești”, moderat de jurnalista Irina Gologan, unde a împărtășit detalii din viața sa de familie. Din punctul lui de vedere, căsnicia, în zilele noastre, nu mai este ca în trecut. Programul foarte încărcat al lui și al soției îi face să petreacă destul de puțin timp împreună.

Citește și: Radu Banciu, încă un atac la adresa Ioanei Cosma şi a lui Mihai Mironică. „Ei nu mai aveau conștiință profesională” VIDEO

Cine este și cum arată soția lui Radu Banciu

Soția sa, Laura Maria Banciu, este directorul de vânzări și marketing al unui hotel situat în Centrul Vechi ala Capitalei. Ea participă adesea și pe post de mentor și speaker la diverse evenimente legate de management.

Nu sunt adeptul căsniciilor. Consider că lumea nu mai este despre căsnicii. Căsnicia era pe vremea când terminai serviciul la 2 jumate sau la 3. Aveai timp, aveai toată după amiază, toată noaptea la dispoziție. Eu ajung acasă după miezul nopții. Deci evident că lucrurile nu mai sunt la fel.

Uneori mă așteaptă soția, uneori nu mă așteaptă. Uneori nu mai vrea să m-aștepte, uneori aș vrea și nu se întâmplă/ Nu dau vina pe… Nu e nimeni vinovat. Ar fi fost magic să rămânem la nostalgia aia… Noi  ne-am imaginat în anii aceia că așa va fi – ne vom ține de mână toată viața și că nu ne va despărți nimic”, a declarat Radiu Banciu, pentru Unica.ro.

Prezentatorul a mai dezvăluit că deși o iubește pe mama copiilor lui, el nu a fost niciodată omul “unei singure relații”, deoarece tentații există la tot pasul. „Nu am o căsnicie cu rele, nu mă plâng de lucrurile astea. Nu e stilul meu, nu sunt genul care să mă potrivesc perfect într-o căsnicie. Aș avea niște repere sau niște tentații, dar nu cred că în alte situații aș fi fost mai bun sau mi-ar fi mers mai bine. 

E doar o iluzie asta, dar e adevărat că atât timp cât ea există, ești acaparat de ea. Nu pot să spun că sunt omul care a avut o singură relație, o singură iubire. Lucrurile nu stau așa. Cred că un bărbat în ziua de astăzi cu multiple aptitudini, ca să nu zic calități, nu poate să se cantoneze într-o relație. Am avut odată la facultate o colegă nemaipomenită.

Îmi era și frică să ies cu ea pe stradă. Puteam să merg și dezbrăcat, că lumea se uita numai după ea. Mi-a spus într-o zi: ”Nu pot să fiu femeia unui singur bărbat”. Ne punea pe toți pe gânduri de realitatea și de impactul acestei afirmații… Nu știu ce a făcut în viață, dar probabil că nu a fost niciodată femeia unui singur bărbat, pentru că acest lucru era ilogic”, a adăugat realizatorul de televiziune.