Selfie periculos! Doi turiști s-au pozat aproape de un crocodil care putea să îi sfâșie pe loc

De dragul unui selfie senzațional, doi turiști care se aflau în Parcul Național Everglades din Florida, au șocat pe toată lumea când s-au întins pe jos lângă un crocodil, care ar fi putut să îi atace, deoarece aceste reptile se mișcă foarte repede atunci când vor să își înhațe prada.

24 feb. 2023, 13:12
Selfie periculos! Doi turiști s-au pozat aproape de un crocodil care putea să îi sfâșie pe loc

Doi turiști au fost văzuți aproape de un crocodil sălbatic. Cei doi se aflau la nici doi metri de aligator, în încercarea de a obține fotografia perfectă pentru Instagram.

Din dorința nebună pentru a face o fotografie inedită, turiștii nu s-au gândit nicio secundă că își pot pune viața în pericol. La fel de inconștientă a fost și femeia care îi fotografiază pe cei doi. Aceasta zâmbește și este mândră că poate imortaliza crocodilul în aceeași poză cu cei doi bărbați.

Citiți și: Monstrul de aproape 5 metri şi peste 400 kg, ucis de un vânător lunetist. Este cel mai mare crocodil vânat în afara Floridei

Selfie-ul care putea să îi coste viața pe doi turiști! S-au pozat foarte aproape de un crocodil

Imaginea a fost postată pe Instagram, de TouronsOfYellowstone, cont care publică poze cu oameni  care se fotografiază în ipostaze periculoase în parcurile din SUA.

Pe acest cont apar turiști care se apropie periculos de animalele sălbatice, dar și fotografii cu gunoaiele lăsate în urmă de aceștia.

Inițial, cei care creat contul urmăreau activitatea din Parcul Național Yellowstone din Wyoming, însă acum colectează imagini din întreaga țară, potrivit dailystar.co.uk

Imaginea i-a atras atenția și unui biolog care a studiat multă vreme crocodilii.

„Am lucrat ca Ranger și biolog și am studiat aligatorii din Everglades. Nu pot să cred ce fac acești oameni. Evident, nu au idee cât de repede se poate mișca un aligator!”, a scris acesta după ce a văzut fotografia pe internet.

Aceste reptile uriașe sunt printre puținii supraviețuitori ai epocii dinozaurilor și pot fi foarte periculoase în momentul în care vor să atace, deoarece sunt extrem de agile, în ciuda greutății lor.

Citiți și: Era să-şi piardă viaţa din cauza unui selfie. Un turist a căzut în craterul Muntelui Vezuviu în timp ce încerca să-şi facă fotografia perfectă