Casieriţă atacată într-o casă de schimb valutar, în Bucureşti VIDEO

O casieriţă a fost atacată de un bărbat într-o casă de schimb valutar de pe Calea Moşilor, din Bucureşti, informează România TV. Bărbatul a lovit-o pe casieriţă, a furat banii şi apoi a fugit.

RomaniaTV.net
01 nov. 2012, 10:53
Casieriţă atacată într-o casă de schimb valutar, în Bucureşti VIDEO

Potrivit unui martor, hoţul avea faţa acoperită şi a ieşit în fugă din casă de schimb valutar de pe Calea Moşilor, din Capitală.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, citate de Mediafax, angajata casei de schimb valutar se afla „în afara perimetrului de siguranţă”, iar agresorul ar fi observat că uşa nu este asigurată şi a lovit-o cu pumnul. Ulterior, bărbatul a deschis un sertar, de unde a luat o sumă de bani.

„Doamna casier a lăsat neasigurată uşa din cabina de unde făcea tranzacţii, ieşind la scări să fumeze. Un individ cu un fular pe faţă a profitat de acest lucru, a lovit-o cu pumnul şi a furat dintr-un sertar care, de asemenea, era neasigurat circa 70 de milioane de lei vechi. Casieriţa e la spital, primeşte îngrijiri. Avem poliţişti care fac verificări în teren. Casa de schimb valutar nu are asigurare”, a declarat Sorin Brânduşa, adjunct Poliţia sector 2.

Deşi casieriţa a fost lovită şi era plină de sânge, ea a reuşit să anunţe Poliţia. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi fac tot posibilul să-l găsească pe agresor. De asemenea, un echipaj medical sosit la locul incidentului, i-a acordat îngrijiri medicale casieriţei, după care a transportat-o la spital.