DEZVĂLUIRI: Casnica de la MASTERCHEF, Nicoleta Matea, chinuită şi înşelată de soţ

MASTERCHEF: A pierdut lupta pentru trofeul "MasterChef" şi se pregăteşte de încă un eşec, de data aceasta în viaţa amoroasă. Nicoleta Matea-sau Sexy Casnica-vrea să divorţeze, însă drumul până când va redeveni o femeie singură e anevoios. Petre Matea nu vrea să vină în ţară pentru a semna certificatul de divorţ.

05 iun. 2014, 08:26
DEZVĂLUIRI: Casnica de la MASTERCHEF, Nicoleta Matea, chinuită şi înşelată de soţ

MASTERCHEF: A devenit celebră după ce a participat anul trecut la show-ul culinar „MasterChef”, de la PRO TV, scrie click.ro. Acum două luni, superba tânără, de meserie actriţă, a putut fi admirată în toată splendoarea ei şi într-un pictorial incendiar în revista „Playboy„.

Citeşte şi Cum a fost surprinsă casnica de la Master Chef, Nicoleta Matea, noaptea pe o bancă în parc

Însă, cu toate că este frumoasă şi are succes în carieră, la capitolul viaţă personală „apele” sunt tulburi pentru Nicoleta Matea (25 de ani). Şi asta din cauza soţului ei. După un an şi patru luni de mariaj cu Petre Matea (28 de ani), s-a hotărât să divorţeze.

Citeşte şi CASNICA de la MasterChef nu a fost singură de 1 MAI. Vezi cine i-a luat gândul de la DIVORŢ

„De doi ani de când sunt împreună cu Petre am stat numai după el. Am locuit în străinătate aproape un an, iar în martie anul acesta eu m-am întors în ţară să pozez pentru «Playboy». Nu am vrut să mă întorc la el, pentru că dorinţa mea este să fiu pe picioarele mele, m-am chinuit să fac o facultate, aşa că nu vreau să stau toată ziua în casă şi să fac mâncare. În perioada asta, de când am plecat, cred că m-a înşelat. Sunt femeie şi simt. Nu am vrut să fac cercetări de frică să nu descopăr că este adevărat”, a declarat Nicoleta Matea.