Căsnicia cu George Burcea este istorie pentru Andreea Bălan

Andreea Bălan a depus deja actele de divorț și este decisă să ceară custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are cu actorul. Andreea îi spune deja "fostul soț" lui Burcea, cu care nici nu mai vorbește după scandalul cu drogurile. Artistul care a acuzat-o pe vedetă că ea l-a turnat la poliție când a fost prins sub influența consumului de cocaină și i-a înapoiat și mașina, după ce a rămas fără carnet. De împărțit, nu împart nimic, zice Andreea, pentru că înainte de căsătorie au semnat un contract de separare a bunurilor.

RomaniaTV.net
11 mai 2020, 05:36
Căsnicia cu George Burcea este istorie pentru Andreea Bălan

Nu mai e loc de împăcare între Andreea Bălan și George Burcea. Nu-și mai doresc să fie împreună și nici nu-și mai vorbesc. Scandalul de la miezul nopții care a pus capac căsnicie și s-a lăsat cu vizite la poliție a fost finalul unui mariaj de câteva luni și al unei povești de iubire de mai bine de cinci ani.

De altfel, imediat ce a explodat și-n public scandalul din casa lor, George Burcea a acuzat-o pe mama copiilor lui că a pus poliția pe urmele lui. După o ceartă-monstru acasă, în fața copiilor, Andreea Bălan a chemat poliția, iar după ce a dat cu subsemnatul la secție, actorul a fost urmărit de o patrulă. Agenții l-au tras pe dreapta și l-au testat nu de alcool, ci de droguri – au spus ei – pentru că Burcea ar fi avut un comportament suspect la secție. Însă actorul a dat vina pe soție că l-ar fi turnat, după ce Andreea i-ar fi verificat telefonul și s-ar fi interesat de unde-și procura cocaina.

Citeşte şi: Andreea Bălan, despre divorţul de George Burcea: „Avocaţii îşi fac treaba, fiecare pleacă cu ce a venit, e contract semnat”

După ce a ieșit însă la iveală că a avut, totuși, mai multe lucruri de ascuns, s-a ales cu dosar penal pentru că a condus sub influența drogurilor și a rămas fără carnet, Burcea și-a vărsat nervii pe Andreea. Actorul s-a războit cu nevasta pe rețelele de socializare.

Și după ce s-a săturat să tot fie certată pe Internet că ea e personajul rău în poveste și că l-ar fi terorizat pe actor în sensul că ea ar fi fost bărbatul în casă, Andreea Bălan a luat decizia capitală. Cea mai bună, spune ea, adică a înaintat oficial divorțul.

Și după ieșirea din pandemie, se anunță o vară fierbinte pentru că Andreea Bălan are de gând să ceară custodia exclusivă a fetițelor. Pe avere nu au de ce să se certe, pentru că artista a anunțat chiar ea că Burcea i-a dat înapoi mașina pe care i-o făcuse ea cadou, iar vila în care au stat împreună este a ei. Înainte de căsătorie, au semnat un contract de separare al bunurilor, și fiecare pleacă din căsnicie cu ce a intrat.