Căsnicia lui Donald Trump se încheie odată cu pierderea alegerilor. Melania „numără minutele până la divorţ”

Dacă în 2016, Melania nu se aştepta ca Donald Trump să câştige alegerile, izbucnind în lacrimi. Acum, fosta Prima Doamnă a Americii este în culmea fericirii, deoarece poate divorţa de soţul ei.

RomaniaTV.net
09 nov. 2020, 06:23
Căsnicia lui Donald Trump se încheie odată cu pierderea alegerilor. Melania „numără minutele până la divorţ”

Fosta asistentă Stephanie Wolkoff a dezvăluit că cei doi au avut dormitoare separate la Casa Albă. Acum, tot ea spune, potrivit Daily Mail, că Melania își negociază o înțelegere post-nupțială pentru a-i obține lui Barron parte egală din averea lui Trump.

Și fosta asistentă Omarosa Manigault Newman spune că mariajul Melaniei cu Trump s-a sfârșit: ”Melania numără minutele până când el o să părăsească postul de președinte SUA pentru a putea divorța. Dacă Melania ar încerca să-l umilească și să-l părăsească cât încă mai e președinte, acesta ar găsi un mod de a o pedepsi”.

Citeşte şi: Cine este Jill Biden, noua Prima Doamnă a Americii. Cum l-a cunoscut pe Joe: „A venit la uşa mea în sacou şi pantofi scumpi”

Melania Trump, primul mesaj după ce Donald a pierdut alegerile

Melania Trump a reacționat pe Twitter la mai bine de 24 de ore după ce proiecțiile media au arătat că Donald Trump a pierdut cursa pentru un nou mandat la Casa Albă.

Poporul american merită alegeri corecte. Orice vot legal – nu ilegal – trebuie să fie numărat. Trebuie să protejăm democrația prin transparență totală”, a scris ea.

Surse citate de CNN spuneau, înainte de acest tweeet, că Melania Trump ar fi încercat să-l convingă pe președintele în exercițiu să-și accepte public înfrângerea.

Deşi Joe Biden a adunat peste 270 de voturi electorale, numărul minim care să-i asigure alegerea, Trump a contestat însă acest rezultat și face acuzații de fraudă la vot, potrivit Comisiei Electorale Federale, nu există dovezi în acest sens.

El a anunțat că echipa sa de campanie va merge începând de luni în instanță pentru a contesta numărarea voturilor pe care le consideră „ilegale”.