Căsnicia lui William şi Kate Middleton, pe un butoi de pulbere: ”Se ceartă groaznic!”

Mariajul dintre William și Kate Middleton a fost considerat multă vreme ca fiind unul fără cusur. În realitate, însă, lucrurile nu stau chiar așa. Sursele din anturajul familiei au dezvăluit că William și Kate au o căsnicie ca oricare alta, în care există și disensiuni.

31 mai 2023, 11:36
Căsnicia lui William şi Kate Middleton, pe un butoi de pulbere: ”Se ceartă groaznic!”

Căsnicia lui William şi Kate Middleton este una presărată cu destule momente tensionate. Cel puțin așa susțin sursele din anturajul regal.

”Kate îl tratează ca pe al patrulea copil, deoarece este predispus la crize de furie. Au răzvrătiri. Nu este o căsnicie perfectă. Au și momente grozave. Dar, în cazul în care unele cupluri au o dispută și aruncă lucruri unul în celălalt, William și Kate aruncă cu perne. Este întotdeauna un dezastru ținut sub control”, susține Cosmopolitan.

Citește și  Nikita la un pas să își ia viața! Abuzul fizic și psihic la care a fost supusă în familia ei: Odată am băut clor de rufe, recunosc!”

Prințul William şi Kate Middleton sunt căsătoriți din aprilie 2011 și au împreună trei copii.

”Nici o căsătorie nu este perfectă. Nici cea a lui Kate și William. Cu siguranță au avut suișuri și coborâșuri de-a lungul anilor. Se ceartă ca majoritatea cuplurilor. Au fost recent sub presiune pentru a se ocupa de drama din jurul Prințului Harry”, a explicat Tom Quinn, autorul cărții „Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family”.

Citește și  Oana Roman, totul despre împăcarea cu Marius Elisei. ”Sunt foarte fericită. Slavă Domnului”

Dacă William are momente de furie, deja cunoscute, nici Kate nu este întotdeauna foarte calmă, chiar dacă, în majoritatea timpului, ar da această senzație.

„Kate ar putea părea o persoană foarte calmă, la fel și William. Dar nu este întotdeauna adevărat”, a mai spus Tom Quinn.