Oana Roman, totul despre împăcarea cu Marius Elisei. ”Sunt foarte fericită. Slavă Domnului”

Oana Roman și Marius Elisei au îngropat securea războiului! După ce luni întregi cei doi și-au aruncat public numeroase acuze și cuvinte grele, acum au ajuns să se înțeleagă foarte bine. Mai mult, Oana Roman vorbește despre o posibilă împăcare cu fostul său soț.

31 mai 2023, 11:25
Oana Roman, totul despre împăcarea cu Marius Elisei. ”Sunt foarte fericită. Slavă Domnului”
Oana Roman, totul despre împăcarea cu Marius Elisei. ”Sunt foarte fericită. Slavă Domnului”

Oana Roman, totul despre împăcarea cu Marius Elisei. Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a luat o întorsătură neașteptată, după ce luni întregi s-au războit în spațiul public.

Citește și Un microbuz românesc implicat într-un accident teribil, pe o autostradă din Ungaria. O persoană a murit și alte trei au fost rănite. VIDEO

Oana Roman, totul despre împăcarea cu Marius Elisei

Oana Roman a dezvăluit recent, că este extrem de fericită că ea și Marius Elisei au decis să aibă o relație amicală de dragul fiice lor, Isa. Mai mult, vedeta a mărturisit că nu exclude varianta unei împăcări.

„Eu sunt foarte ok, liniștită, foarte bine. Marius vine, iese cu Isa, ieșim, vorbim. Sunt foarte fericită că situația este așa. S-au calmat apele, e totul ok, Doamne, mulțumesc, Slavă Domnului. Împăcarea nu s-a produs, dar pentru Isa este foarte important ca noi să fim ok, prieteni, să putem să ieșim, să colaborăm, să facem lucruri împreună. Mie îmi place să lucrez cu el, pentru că el mă cunoaște, știe care este stilul meu.+

Colaborăm și e zona asta a site-ului pe care îl avem și suntem ok. Dacă vom fi din nou împreună, doar viața o să o spună. Eu nu știu să zic. Eu las timpul să vorbească, întotdeauna. Așa e cel mai bine, spun eu. Nu trebuie să forțezi lucrurile, nici să le grăbești, trebuie să le lași să se întâmple așa cum trebuie și ele se întâmplă când trebuie și cum trebuie” , a declarat Oana Roman, potrivit WOWnews.

Fiica lui Petre Roman a recunoscut că are și ea partea sa de vină în scandalul cu fostul soț. Însă, Oana Roman a spus că atâta timp cât fiica sa își vede tatăl ea este fericită.

„Am stat și m-am gândit foarte serios zilele astea la tot ce s-a întâmplat. La tot ce s-a spus și cred că totul a fost greșit. Poate și eu am exagerat pentru că am fost pusă într-o situație foarte dificilă. M-am trezit singură cu prea multe pe cap. Dacă am greșit, îmi cer scuze. Vreau să încheiem.

Mi s-au adresat cuvinte foarte urâte. Poate și eu am spus cuvinte urâte, dar trebuie să încheiem pentru Isa. Să fie liniște. Nu vreau să mai discut sau să mai dau curs unor speculații, sub nicio formă legat de tot ce s-a întâmplat. Atâta timp cât Isa își vede tatăl, eu sunt fericită. Nimic altceva nu mai contează. M-a sfătuit aseară cu familia mea, care nu este de sânge, dar este de suflet. M-au ajutat foarte mult să înțeleg niște lucruri. Da, am exagerat și eu, dar ce am primit înapoi a fost foarte greu. Așa că vreau să încheiem de tot. Pentru totdeauna”, a declarat Oana Roman, potrivit Viva!

Citește și România, campioană europeană la accidente rutiere. Un bărbat şi fiul său de 9 ani au murit, după ce ATV-ul cu care circulau s-a izbit de un stâlp