Nikita la un pas să își ia viața! Abuzul fizic și psihic la care a fost supusă în familia ei: Odată am băut clor de rufe, recunosc!”

Nikita este poate una dintre cele mai „agresive” vedete din showbiz-ul românesc. Totușo aceasta ascunde o poveste de viață extrem de tristă. Aceasta a vrut să își ia viața în repetate rânduri.

31 mai 2023, 10:48
Nikita la un pas să își ia viața! Abuzul fizic și psihic la care a fost supusă în familia ei: Odată am băut clor de rufe, recunosc!”
Nikita la un pas să își ia viața! Abuzul fizic și psihic la care a fost supusă în familia ei: Odată am băut clor de rufe, recunosc!”

Mihaela Nicoleta Ispas, cunoscută în showbiz-ul românesc drept Nikita, este una dintre cele mai „de temut” persoane, fiind celebră pentru faptul că este scandalagioaică și bătăușă. Totuși, în spatele acestei imagini de „femeie puternică” se ascunde un suflet foarte chinuit. Foarte puțină lume știe că aceasta a avut o copilărie cât se poate de dificilă, plină de suferințe. Aceasta a fost lovită de depresie și de multe ori a luat în calcul să își ia viața.

Citește și: Nikita s-a întors cu forțe proaspete, după mai bine de un deceniu: „N-am bătut, m-am luptat cu viața”

Nikita a fost invitată la emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță. În acest context, vedeta a dezvăluit o serie de detalii cu privire la copilăria ei și la abuzurile pe care a trebuit să le suporte. Mulți dintre cei care o știu din nenumăratele scandaluri în care a fost implicată nu au nici cea mai vagă idee despre câte suferințe a fost nevoită să suporte. Acum, aceasta a reușit să își deschidă sufletul cu privire la cele mai dureroase momente din viața ei. Nikita a fost victima a abuzului fizic și psihic.

Vedeta a dezvăluit că a rămas orfană, după ce ambii ei părinți au murit în cutremurul din 1977, momet în care a fost preluată de bunci. Aceasta nu avea să își găsească liniștea acolo, pentru că la scurt timp a fost înfiată de o altă familie. Acolo, Nikita a fost abuzată din toate punctele de vedere, iar experiențele pe care le-a trăit sunt de nedescris. Aceasta a vrut în repetatea rânduri să își pună capăt zilelor. Prima oară când a avut acest gând avea vârsta de 8 ani.

„La 8 ani am vrut să-mi iau viața. Erau la masă, la petrecere, eu trebuia să spăl vase, eu le preparam, eu le puneam la fiecare în parte, efectiv slugă în ultimul hal. Eu nu aveam voie să mănânc cu ei la masă. Îmi aduc aminte și acum, cum erau la masă și ei mâncau fripturi cu sos și de toate și mie îmi puneau bucățică așa mică de carne, de sos și una de pâine, ca și cum ai da la un porumbel să mănânce și toți râdeau de mine”, a precizat vedeta.

Mai mult de atât, Nikita a avut mai multe tentative de sinucidere. Prima oară aceasta a băut clor de rude, însă din fericie nu i-a reușit. Ulterior, aceasta a fost bătută de familia adoptivă, până în punctul în care a avut nevoie de spitalizare.

„Fiind singură și neavând mintea pe care o am acum, fiind matură, pe atunci fiind singură, marginalizată și neavând pe nimeni, am vrut să mor, de două ori, nu doar o singură dată. Odată am băut clor de rufe, recunosc, acolo acasă, de m-au bătut de m-am trezit la spital plină de sânge, iar doctorii în jurul meu plângeau și erau speriați pentru mine. Apoi, am vrut să mă arunc în fața metroului, dar m-au tras prietenii mei”, a spus Nikita.

Nikita, poveste de viață: „Eu nu fac parte din familia acestora”

Nici măcar frații săi nu au vrut să mai aibă legătură cu ea, motiv pentru care au renegat-o și au refuzat să comunice în orice fel cu ea. Aceasta a avut o singură persoană care a ajutat-o de-a lungul timpului, este vorba despre Tanti Sandra.

„(…) Am ascultat-o pe Tanti Sandra de mi-a spus „Nu bea, nu fuma, și nu te duce cu bărbați deoarece dacă faci copii sau asta..nu te va primi niciodată în casă și tu trebuie să-ți construiești  singură viața. În viață să fii tu aia puternică, să-ți construiești tu propriul tău drum, numai prin suferință. Nu te băga cu nimeni în seamă, roagă-te la Dumnezeu, ia-ți un serviciu și de acolo vei găsi oamenii, atrage oamenii care sunt ca tine”. Frații mei, spre exemplu, am fost în trecere pe la ei, și-mi spuneau că să plec din casă, ca ei au familie, iar eu nu fac parte din familia acestora.”, a dezvăluit Nikita.

Realizând că are o problemă și că necesită ajutor, aceasta a apelat la un consilier care a ajutat-o să își identifice traumele pe care le poartă în suflet. Aceasta a dezvăluit că a apelat la serviciile psihiatrului Cristian Andrei, care a îndrumat-o spre bine.

„Nu, doar o dată cu domnul Cristian Andrei, care într-adevăr, a avut câteva ședințe cu mine și m-a învățat de bine. Mi-a zis că sunt pe drumul ce bun. Îmi aduc aminte de un certificat medical… psihiatrul mi-a pus traumă din copilărie. Acum sunt puternică, am propria mea viață, am propriile mele mâini, știu cât de puternică sunt ca femeie, ca persoană, ce valoare am. Toată lumea e a mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a părăsit niciodată. Tatăl meu și mama mea mă părăsesc, dar Domnul mă primește.”, a mai zis Nikita.

Atunci când a fost întrebată despre copilăria sa, Nikita a fost copleșită de toate amintirile dureroase și a mărturisit că nu mai poate continua acest subiect, dat fiind că este prea dureros.

„Nu vreau să mă mai gândesc, mă uit la ceea ce sunt astăzi, că sunt o mamă împlinită, fericită, sunt mândră de ceea ce sunt și ce descopăr în toată lumea, chiar și prin persoane pe care nu le cunosc, regăsindu-mi în acele persoane cuvinte despre viața mea pe care eu ar trebui să le spun, dar le aud de la alte persoane care nu mă cunosc.”, a mai punctat vedeta.

Citește și: Dan Diaconescu, proces pierdut în dosarul cu minore. Decizia a fost dată de Judecătoria Sectorului 1 București