Câștigătoare a concursului de Miss, desființată pe internet. A renunțat la trofeu după ce s-a aflat că avea o aventură cu un medic căsătorit

Câștigătoarea concursului Miss Japonia 2024 a renunțat la premiu după ce s-a aflat în spațiul public că este într-o relație cu un bărbat căsătorit.

06 feb. 2024, 09:33
Câștigătoare a concursului de Miss, desființată pe internet. A renunțat la trofeu după ce s-a aflat că avea o aventură cu un medic căsătorit

Karolina Shiino a câștigat concursul Miss Japonia 2024 în ianuarie și ulterior a stârnit o dezbatere națională deoarece ea s-a născut în Ucraina.

Câștigătoarea concursului de frumusețe și-a dat coroana jos după ce un tabloid a scris despre relația ei cu un bărbat căsătorit.

Citește și Cine este și cu ce se ocupă Adriana Zidaru. Tânăra vedetă de pe TikTok a locuit într-un canal

Karolina Shiino, în vârstă de 26 de ani, a fost încoronată Miss Japonia în urmă cu două săptămâni și a stârnit ample dezbateri publice. Unii au apreciat performanța tinerei, în timp ce alții au criticat-o aspru și au spus că nu reprezintă idealurile tradiționale privind frumusețea din Japonia.

Miss Japonia 2024, desființată pe internet după ce s-a aflat de relația ei cu un bărbat căsătorit

Chiar în mijlocul dezbaterii despre idealurile frumuseții în Japonia, tabloidul a postat un articol în care a dezvăluit faptul că tânăra are o aventură cu un medic căsătorit. Până la acest moment, medicul nu a comentat informația.

Inițial, Shiino s-a apărat spunând că nu știa că bărbatul este căsătorit. Totuși, luni, organizatorii concursului au anunțat că ea a recunoscut că știe despre familia bărbatului. Karolina Shiino a prezentat scuze și apoi a renunțat la titlul de Miss Japonia. Asociația care organizează concursul a anunțat că poziția de Miss Japonia va rămâne neocupată în acest an.

Carolin Shiino a anunțat pe Instagram la începutul anului trecut, când a primit naționalitatea japoneză, spunând că „s-ar putea să nu arate ca o japoneză”, dar mintea ei „devenise japoneză” pentru că a crescut în Japonia. Când și-a acceptat trofeul de Miss Japonia 2024, ea a spus că obţinerea titlului a fost „un vis”: „A fi recunoscut ca japonez în această competiție mă umple de recunoștință.”

Citește și Adriana Bahmuțeanu, despre perioada în care a fost curtată de Ștefan Bănică: ”Îmi pare rău că m-a luat gura pe dinainte. Nu merita”