Cine este și cu ce se ocupă Adriana Zidaru. Tânăra vedetă de pe TikTok a locuit într-un canal

Adriana Zidaru a devenit celebră pe rețelele sociale foarte rapid, impresionând cu sinceritatea sa și cu povestea ei de viață. Tânăra a trăit o bună perioadă într-un canal și a trecut prin clipe de coșmar lângă fostul partener.
Filip Stan
06 feb. 2024, 09:24
Cine este și cu ce se ocupă Adriana Zidaru. Tânăra vedetă de pe TikTok a locuit într-un canal
Cine este și cu ce se ocupă Adriana Zidaru. Tânăra vedetă de pe TikTok a locuit într-un canal

Adriana Zidaru are 28 de ani și este născută în București, fiind una dintre cele mai cunoscute tiktokerițe din România. Tânăra a devenit cunoscută prin intermediul platformelor de socializare datorită filmulețelor pe care le postează frecvent, în special despre make-up.

Citește și: Iorga, una dintre cele mai cunoscute tiktokerițe din România, adevărul despre drumul spre succes. ”Fac minim 10.000 de euro pe lună”

Cine este și cu ce se ocupă Adriana Zidaru

Chiar dacă acum este fericită și mulțumită de viața ei, Adriana Zidaru a avut o copilărie nefericită, marcată de neajunsuri, dar și o adolescență dificilă. Avea doar câțiva ani când tatăl său a decedat, iar mama a fost nevoită să rămână singură cu fiicele sale pe care le-a crescut cu dificultăți.

Tata a plecat foarte devreme, ne-a crescut cu greu, nu aveam o situație bună financiară. Nu țin minte să fi avut amintiri frumoase din copilărie. Nu țin minte să fi avut vreun Crăciun așa cum se cuvine sau vreo zi de naștere. Nu am memorii frumoase din copilărie. Îmi amintesc doar supărări, necazuri, amărăciune să zic așa, nevoi, lipsa mamei destul de mare, pentru că ea muncea de dimineață până seara, iar noi trebuia să ne îngrijim singure”, a povestit Adriana Zidaru, în cadrul emisiunii În Oglindă.

La vârsta de 15 ani, tânăra s-a îndrăgostit și a început o relație cu un bărbat mai mare decât ea cu 9 ani. Cei doi s-au mutat împreună în chirie, iar la puțin timp a venit pe lume și băiețelul lor. Relația nu a mai funcționat și până să se separe, tânăra s-a confruntat cu multe probleme. A tras mult de relație, în speranța că totul va reveni la normal, însă sacrificiile au fost prea mari. A locuit în canal pentru o perioadă, acceptând aproape orice partenerului. Abia după aproximativ 2 ani, a avut curajul să își ia fiul și să plece departe de fostul partener, cu ajutorul surorii ei.

Acolo mergeam, stăteam, acolo era domeniul lui, se simțea acasă. Am început prima dată să stăm de dimineață până seara. După o săptămână-două am început să stăm peste noapte. Făcea așa fel încât să pierdem transportul și să stăm acolo. Mă obișnuia. Peste vreo două luni de zile am început să rămânem acolo. Am renunțat la plata apartamentului. Tot timpul îmi era jenă când ieșeam. Când ieșeam din canal, era acolo o stație de autobuz și vedeam oamenii cum se uitau la mine, pentru că eram foarte curată, îngrijită și mă vedeau că ies din subteran. Mereu aveam jena asta. Persoane care mă vedeau din afară îmi spuneau să mă mut, să nu mai stau acolo. Nu știu ce mi-a trebuit atât de mult timp să realizez că nu era viața bună pentru mine. N-am avut curaj. Stăteam 2-3 luni, după iar plecam. (…) Când am pus piciorul afară am simțit că mi se înmoaie picioarele, când am ieșit din casă mă tot uitam în spate pentru că aveam impresia că e el după mine și că mă prinde, de fiecare dată aveam impresia că pune mâna pe geacă. M-am urcat în taxi cu copilul, am plecat cu 84 de lei în buzunar”,  a mai mărturisit Adriana Zidaru, în cadrul emisiunii.”, a mai povestit Adriana.

În prezent, Adriana trăiește o frumoasă poveste de iubire, alături de soțul său, Cristian. După câteva luni în care au vorbit, au decis să înceapă o relație, iar de curând, cei doi s-au căsătorit, iar nunta lor a fost transmisă LIVE. De câțiva ani, tânăra postează frecvent filmulețe pe rețelele de socializare, unde a adunat o adevărată comunitate. Adriana are aproape 137 de mii de urmăritori pe Instagram și 300 de mii pe TikTok.

Pe lângă activitatea sa din mediul online, Adriana Zidaru apare și în diferite videoclipuri, alături de cântăreți celebri. În ultima vreme, povestea sa de viață i-a șocat pe internauți, pentru că nu se așteptau să afle atâtea lucruri despre trecutul ei, mai ales că nu își dorea să se afle.

Citește și: Bogdan de la Ploiești, videoclip controversat pe TikTok! Fanii artistului au luat foc. ”Vând thailandeze”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!