CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2017: Surpriză URIASA, scandal în juriu, votul telespectatorilor face diferenţa

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL, 17 DECEMBRIE 2017. Am ajuns in saptamana in care vedem marea finala a emisiunii „Bravo ai Stil”, sezonul 3. A trecut pe nesimtite acest sezon, iar dintre toate concurentele, doar patru s-au calificat in finala. 

12 dec. 2017, 16:38
CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2017: Surpriză URIASA, scandal în juriu, votul telespectatorilor face diferenţa

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL: 2017Iuliana este asadar marea castigatoare a sezonului 3 Bravo ai Stil. Ea a obtinut 57,3% dintre voturile publicului, iar Emiliana a obtinut 42,7%. Iuliana a izbucnit in lacrimi cand a auzit ca este castigatoare.

Albastru – 42,7 si galben 57,3%.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. LIVE TEXT ORA 00.07: Concurenta eliminata in acest moment este Bianca, care avea culoarea roz. Bianca paraseste asadar competitia Bravo ai Stil. „Nu sunt o pierzatoare, plec de aici cu cea mai frumoasa experienta, ii multumesc iubitului, familiei, multumesc juriului, am luat criticile drept constructive si va multumesc pentru a doua sansa”, a spus Bianca la plecare.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. LIVE TEXT ORA 23.37: Alina a parasit competitia in aplauze la scena deschisa. La plecare, frumoasa concurenta isi roaga sustinatorii sa o voteze pe Iuliana. In ultima etapa merg Iuliana, Emilia si Bianca.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. LIVE TEXT ORA 23.33: Prima etapa eliminatorie a ajuns la final. Juratii Raluca, Razvan si Maurice cred ca Alina merita sa mearga mai departe in competitie pentru versatilitate si apetente pentru stil. Doar Iulia Albu a ales-o pe Bianca. Baietii din brigada sexy cred si ei ca Alina merita sa mearga mai departe.  Finalistele din sezonul 2 sunt si ele in platou.

Ca si in sezonul trecut, fiecarei fete ii este atribuita o culoare: rosu, albastru, galben si verde. Votul continua pentru Iuliana si Emiliana, insa pentru Alina si Bianca cronometrul s-a oprit. Alina este concurenta eliminata de votul publicului (culoarea verde).

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. LIVE TEXT ORA 23.07: Bianca si Alina au venit in fata juriului. Bianca are incredere in sustinerea telespectatorilor, iar Alina si ea crede ca miile de fani de pe Instagram nu sunt degeaba si o vor vota. Juratii sunt luati in colimator de iubitul Biancai, care a afirmat ca se astepta ca Iuliana si Emiliana sa obtina cel mai mare punctaj, acuzand oarecum indirect juriul ca ar avea preferate. Raluca s-a suparat foarte tare pe remarcile lui Ciprian. Iubitul Alinai a spus, la randul lui, ca pentru el Alina este oricum o castigatoare.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. LIVE TEXT ORA 23.05: Asadar Alina si Bianca au cele mai mari emotii, una dintre ele va intra in cursa de eliminare. Baietii sexy au acordat punctele lor catre Iuliana (22 de puncte).

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. LIVE TEXT ORA 23.03: Reginele celui de-al treilea sezon Bravo ai Stil au defilat in marea finala. Au avut un parcurs exceptional si au demonstrat ca isi merita locul in finala. Urmeaza clasamentul juratilor. Una dintre cele doua concurente de pe ultimele pozitii va fi la un pas de eliminare in prima etapa eliminatorie.

CLASAMENTUL JURIULUI – Pe locul I – Iuliana; locul II – Emiliana; locul 3 – Alina; locul 4- Bianca.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. LIVE TEXT ORA 22.40: Iuliana este urmatoarea concurente care paseste pe podiumul Bravo ai Stil. Ea poarta o rochie lunga din paiete argintii, cu pantalon din aceleasi material si cercei lungi. Iuliana a avut un moment spectaculos pe melodia „Show must go on”. „Sunt foarte emotionata, sunt bucuroasa ca au venit atatea persoane sa ma sustina”, a spus Iuliana.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. LIVE TEXT ORA 22.30: Alina este urmatoarea concurenta care defileaza in finala „Bravo ai Stil”. Cu tinuta din aceasta seara spera sa devina castigatoarea „Bravo ai Stil”. Alina poarta o rochie lunga argintie, semitransparenta, cu pietre pretioase si broderie. Alina a adus un sevalet in platou pe care se afla cadouri de la Mos Craciun, cu specificatia ca cel al Iuliei va fi terminat in direct. Apoi Alina a spus ca nu se poate face o caricatura Iuliei, ci un desen artistic.

Alina este sustinuta in public de iubitul ei si de parinti. „Sincer nu urmaream aceasta emisiune, dar am constatat ca concurentele primesc sfaturi utile pentru viata”, a spus tatal ei.

Baietii sexy au asteptat un moment mai spectaculos, dar i-au dat un like. „Iarasi nu ati avut un moment. E finala”, a spus Victor Slav.

JURIZARE. „Este prima oara cand te vad purtand o rochie transparenta si nu arati vulgar. Ai aceleasi inele ca ale Emilianei”, a spus Iulia. „M-am tavalit pentru tine tot sezonul, dar in finala ai aparut fara moment, cu prea putin machiaj…Asteptam mult mai mult, imi venea sa rontai rochia de pe tine”, a spus Raluca. „Ai abordat cele mai multe stiluri in competitie, ai avut energia potrivita, doar ca in seara aceasta nu ai mai deloc stil”, i-a spus Razvan. „Putea sa-si puna alte incaltari, sa aiba un machiar glamour”, a spus Maurice.
NOTE: Maurice – 3; Iulia – 2; Razvan – 3; Raluca: 3.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. LIVE TEXT ORA 22.10: Bianca este urmatoarea concurente care paseste pentru ultima data pe podiumul „Bravo ai Stil”. Poarta corset, manusi si pantaloni din paiete si o fusta neagra cu trena din catifea petrecuta. „E seara paietelor, chiar porti o tinuta demna de o finala”, i-a spus Vladau. „Ma asteptam sa se intre cu care alegorice, cu flacari, poate se va intampla pana la sfarsit Vreau sa vad spectacol, e finala”, a comentat Victor Slav.

JURIZARE. „Felicitari pentru moment, imi place rosul din titnuta ta. Nu sunt foarte de acord cu fusta”, a spus Maurice. „Mi-ar fi placut sa porti o astfel de tinuta in fiecare gala, ceea ce nu e cazul. Am fost dezamagit de tine in fiecare show”, a spus Razvan. „A fost imbracata de gala, dar tot pe modelul… lesinatura asa. Toata saptamana ne-ai prezentat colanti in mod repetativ. Cand ma uit la tine am impresia ca o vad pe Adela in finala sezonului trecut. Modelul de cizma ciorap, manusile rosii. Evolutia ta nu sustine ce prezinti in seara asta. Imi placi acum dar trebuie sa tinem cont de parcursul in competitie”, a spus Raluca. „Consider ca nu este o aparitie demna de aceasta seara. Hai sa nu spun cea mai proasta aparitie…”, a comentat Iulia Albu.

Notele primite au fost foarte mici, 2 de la Raluca si Iulia Albu. Asadar speranta ei merge catre cei de acasa. Iubitul Biancai, aflat in public, s-a declarat dezamagit de punctaj, pus in balanta cu cel al celorlalte concurente, in conditiile in care s-a luat in considerare tot parcursul.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. LIVE TEXT ORA 22.05: Supriza in finala Bravo ai Stil. Ilinca Vandici il provoaca pe Victor Slav la un tango. Numai ca la un moment dat, Victor a calcat pe trena Ilincai si aceasta s-a dezechilibrat si a cazut. „N-a fost vina mea, a fost vina rochiei. Hai, inca o data”, a spus Ilinca. Si au reusit sa danseze acceptabil, fara evenimente neprevazute. „Brigada sexy face intotdeauna fata provocarilor”, a spus la final Ilinca, care apoi a plecat sa se schimbe.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. LIVE TEXT ORA 21.55: Emiliana este prima finalista care a venit in aceasta seara la defilare. A avut un moment dansant cu muzica live, interpretata de Irina Ignat. Emiliana a purtat un hanorac albastru cu insertii argintii, cizme si pantaloni argintii si blana lunga bordo. „Emiliana arata mai degraba ca o regina de cartier, de dupa blocuri”, a comentat Bianca. „Stiu ca am riscat foarte tare in aceasta seara de gala finala”, a spus Emiliana inainte de a se prezenta in fata juriului.

JURIZARE: „Mi-a placut la nebunie, nu te-ai dezmintit”,a  spus Raluca. „Ma bucur ca nu ai venit intr-o rochie clasica. Nu-mi place captuseala, nu-mi plac perlele, dar tinuta e buna si te vad pe tine in ea”, a spus Iulia Albu. „Aceasta nota finala va fi o nota care va incununa evolutia voastra, parcursul vostru in aceasta competitie”, a comentat Maurice. „Te regasesc in tinuta si ai fost una dintre concurentele care m-au animat in multe randuri”, a adaugat Razvan Ciobanu.

NOTE: Iulia – 4; Razvan – 5; Maurice – 4; Raluca – 5.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. LIVE TEXT ORA 21.33: Ultima intalnire din acest sezon si din acest an aduce mai multe surprize. Telespectatorii isi pot vota  in continuare concurenta favorita. „Eu vreau sa mai stau aici, nu vreau sa plec acasa. Ador proiectul „Bravo ai Stil”, a spus Raluca Badulescu in deschidere. „Asteptarea mea din aceasta gala este sa castige cea mai buna”, a spus si Maurice. „Concurentele sper sa dovedeasca ca merita sa fie in gala, ca sunt cele mai bune din acest sezon”, a comentat si Razvan Ciobanu.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. LIVE TEXT ORA 21.33: A INCEPUT FINALA BRAVO AI STIL.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. Patru concurente vor lupta pentru marele titlu „Bravo ai Stil”: Iuliana, Emiliana, Bianca si Alina. Doar una dintre ele va fi castigatoarea Bravo ai Stil – sezonul 3, cine va fi aceasta vor decide telespectatorii. Marea finala a sezonului 3 „Bravo, ai stil!” este duminica seara, de la 21:30!!

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL, 17 DECEMBRIE 2017. Marea finală a celui de-al treilea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!” va fi difuzată duminică, 17 decembrie, de la ora 21:30, la Kanal D! Voturile telespectatorilor și desemnarea câștigătoarei „Bravo, ai stil!” vor putea fi urmărite în direct, în Gala de duminică seară.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL, 17 DECEMBRIE 2017. Asadar emisiunea „Bravo, ai stil” își alege, duminică seară, câștigătoarea sezonului 3. Finala celui de-al treilea sezon al show-ului „Bravo, ai stil!” se apropie cu pași repezi. Duminica aceasta, 17 decembrie, vom afla în direct cine va fi câștigătoarea premiului de 100.000 de lei.

BRAVO AI STIL 2017: Nimeni nu se aştepta la această eliminare în gala de sâmbătă. Cine sunt finalistele acestui sezon

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL, 17 DECEMBRIE 2017. Bătălia finală se va da în această săptămână, cele cinci ediții înaintea Galei finale fiind prilejul celor patru concurnete rămase în competiție să demonstreze că au stil și că merită statutul de „Cea mai stilată femeie din România” acordat în cadrul concursului.

„Am să fiu mai drept, mai bun, am să fiu jusțitiar!”, promite solemn Răzvan Ciobanu, în ultima săptămână de concurs.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL, 17 DECEMBRIE 2017. Tensiunile se resimt și la masa juraților, iar după declarația lui Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu îi lansează acestuia o provocare care îl pune pe gânduri:

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL, 17 DECEMBRIE 2017.  „Vrei să facem astăzi schimb de locuri?”. Dupa această schimbare ad hoc, Răzvan face un anunț de ultim moment: acesta va fi jurat prin rotație, întreaga săptămână; votul telespectatorilor va fi cel care va face diferența.

BRAVO AI STIL: Se decide CASTIGATOAREA BRAVO AI STIL 2017. Cine a fost eliminata in gala de sâmbătă

Cine sunt finalistele „Bravo, ai stil!

Iuliana are 19 ani şi vine de la malul mării: Mangalia.

– A absolvit liceul Teoretic Callatis din oraşul natal
– De câţiva ani cochetează cu modelingul
– Ţinutele ei sunt predominant elegante, dar în general adoptă un stil destul de versatil, modern
– Spune despre ea că este o tipă inteligentă, frumoasă şi un pic timidă
– Are foarte mulţi prieteni
– Cel mai mult îşi doreşte să ajungă în Insulele Maldive.

Emiliana are 18 ani şi vine din Constanţa.

– A absolvit liceul „Mihai Eminescu”, iar în prezent este studentă
– Este o fire foarte veselă, prietenoasă şi sufletistă
– Vrea să devină persoană publică
– Îi place să facă shopping în străinătate, în special în perioada reducerilor
– Adoră să facă sport, pasiunea ei fiind Water Ski-ul
– Are o garderobă suficient de mare încât să poarte ţinute diferite în fiecare zi.

Bianca are 24 de ani. S-a născut la Piatra Neamţ, iar în prezent locuieşte la Bruxelles.

– O caracterizează stilul casual, dar adoptă din când în când şi stilul retro
– Este decorator la evenimente
– Îi place la nebunie să meargă la cumpărături. Are o garderobă bogată
– Este geloasă, temperamentală, sociabilă, competitivă şi tolerantă
– Se enervează repede şi îi trece la fel de repede
– Îşi doreşte să ajungă celebră. 

Alina are 27 de ani şi este din Bucureşti.

– A absolvit facultatea de marketing în cadrul Universităţii Româno-Americană
– Are si un Master la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport – nutriţie şi remodelare corporală
– O caracterizează stilul clasic
– Nu-i place să treacă neobservată
– Este o fire geloasă, posesivă, orgolioasă şi foarte amuzantă.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. S-a terminat sezonul 3 al celui mai popular concurs televizat de fashion si stil, iar duminica, 17 decembrie, vom afla cine este castigatoarea „Bravo ai Stil” editia 2017. Cu emotie, concurentele, juratii si telespectatorii se vor desparti de cel de-al 3-lea sezon „Bravo ai Stil”, dar nu inainte de a afla cine este cea mai stilata femeie din Romania. Vom transmite Live cele mai importante momente din marea finala „Bravo ai Stil”.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. Patru concurente vor lupta pentru marele titlu „Bravo ai Stil”: Iuliana, Emiliana, Bianca si Alina. Doar una dintre ele va fi castigatoarea Bravo ai Stil – sezonul 3, cine va fi aceasta vor decide telespectatorii. Marea finala a sezonului 3 „Bravo, ai stil!” este duminica seara, de la 21:30!!

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. In marea finala Bravo ai Stil de duminica, Iuliana este concurenta protejata, ea obtinand cele mai multe stelute in cursul saptamanii. Asadar Iuliana va fi protejata in prima parte a finalei Bravo ai Stil, insa conditia este sa nu se claseze pe ultimul loc in clasamentul juriului.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. Al treilea sezon i-a emotionat pe jurati, care au plans in editia de vineri a competitiei, dat fiind ca era ultima de dinaintea finalei.

„In primul seon am inceput sa ne cunoastem, sa stim anumite detalii, in al doilea lucrurile s-au stabilizat, iar acum in al treilea nu putem trai unii fara ceilalti”, a spus Ilinca. „E marea familie Kanal D, colegii, producatorii, cei din spatele camerelor, speram ca transmitem toata bucuria”, a spus Raluca.

Iti recomandam si: Cum va fi aleasa castigatoarea Bravo ai Stil din 17 decembrie

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. „Culmea e ca avem si un bebelus Bravo ai Stil”, a spus Razvan Ciobanu. „Am trait cele mai frumoase si profunde sentimente, sunt binecuvantata ca va am”, a completat Ilinca.

„Este unul dintre cele mai misto proiecte de televiziune. Lumea va apreciaza si va iubeste, se uita la voi cu mult drag”, a completat Bianca Dragusanu, invitata in studio.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017.  „Eu nu sunt deloc bun la genul asta de confesiuni. Sunt extrem de emotiv. Sunt extrem de nerabdator sa stiu ce se va intampla in sezonul 4 Bravo ai Stil. Imi aduc aminte cu emotie de momentul in care am fost sunat sa vin in acest proiect”, a spus Maurice.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 17 DECEMBRIE 2017. „Sezonul 3 e-a facut sa ne intelegem mai bine unii pe ceilalti”, a spus Rzvan. „Ma bucur ca sunt parte din aceasta echipa, le multumesc eclor care ne urmaresc in fiecare zi. Nu stiu daca va iubesc, dar acum si aici…”, a spus Iulia Albu. Bianca a luat-o in brate si i-a spus: Hai sa ne pupam.

Duminica in marea finala e marea despartire.