Câştigătoare „Bravo, ai stil!” 2023. Cine a plecat acasă cu premiul de 100.000 de lei, surpriză mare!

Cinci finaliste, Iris, Andreea, Maria, Alexandra și Jasmine, au dat ultima bătălie stilistică pentru titlul de “Cea mai stilată femeie din România” și premiul în valoare de 100.000 de lei.

25 aug. 2023, 19:32
Câştigătoare „Bravo, ai stil!” 2023. Cine a plecat acasă cu premiul de 100.000 de lei, surpriză mare!

Câştigătoare „Bravo, ai stil!” 2023  UPDATE: Cel de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!”, show-ul fenomen de la Kanal D, prezentat de Ilinca Vandici, a ajuns la final, iar marea câștigătoare a serii este Alexandra. Alexandra a fost desemnată câștigătoarea celui de-al optulea sezon de public, întrunind 61,3% din voturile exprimate prin SMS.  Confruntarea finală a fost între Alexandra și Maria, aceasta din urmă obținând un procent de 38,7%.

“Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, le mulțumesc părinților mei, vă mulțumesc că mi-ați dat sansă să fiu participantă la acest concurs și să-mi îndeplinesc visul pe care îl aveam de când eram copil ”, a declarat Alexandra copleșită de emoții.

Câştigătoare „Bravo, ai stil!” 2023. Într-o seară încărcată de așteptări și emoții, România se pregătește să asiste la apogeul sezonului 8 al celui mai iubit show de modă și stil, „Bravo, ai stil!”. O competiție care a captivat inimile telespectatorilor pe parcursul celor aproape 100 de ediții difuzate, show-ul a oferit în fiecare săptămână o incursiune fascinantă în lumea modei, a creativității și a eleganței.

LIVE FINALA aici

Pe 25 august 2023 are loc finala sezonului 8 a emisiunii și cinci concurente vor da ultima bătălie stilistică. Miza este una mare: premiul în valoare de 100.000 de lei, precum și titlul de „Cea mai stilată femeie din România”.

Câştigătoare „Bravo, ai stil!” 2023. Cine sunt concurentele care au ajuns până în finala Bravo, ai stil- sezonul 8

Încă un sezon al emisiunii a ajuns la sfârșit. Vineri, 25 august 2023, de la ora 20:30, se va difuza marea finală a sezonului 8. Iar bătălia pentru premiul cel mare, în valoare de 100.000 de lei, și titlul de „Cea mai stilată femeie din România” se va da între cinci concurente.

Câștigătoare Bravo ai Stil sezonul 7. Ce va face Ruxi cu premiul cel mare. Vedeta a dezvăluit totul

Iris, Andreea, Maria, Alexandra și Jasmine s-au descurcat exemplar până acum și au avut o evoluție extraordinară din punct de vedere stilistic. Acum, ele se pregătesc să dea tot ce au mai bun și să facă un show de zile mari.

Până acum, emisiunea Bravo, ai stil! a fost una care a inspirat tinerele să aibă încredere în ele, să-și ducă mai departe pasiunea și, încă din primul an, a fost o lampă de lansare pentru multe dintre fetele care au participat.

De pildă, Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 2, a devenit după show-ul stilistic o antreprenoarea de succes. Și-a deschis în București două saloane de înfrumusețare, dar la Kanal D și-a întâlnit și marea dragoste, pe tatăl fetiței sale.

Câştigătoare „Bravo, ai stil!” 2023. Anunțul făcut de Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii

Astfel că, asemenea ei, și concurentele care au ajuns până în finala sezonului 8 a emisiunii Bravo, ai stil! au șansa să iasă din emisiune cu fundația unei cariere de succes, în domeniu și nu numai, clădită. Mai ales că deja au strâns un număr impresionant de admiratori care o să le susțină și pe mai departe.

Înaintea de a afla deznodământul serii de vineri, Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, a făcut primele declarații. În această seară intrăm în direct și voi, cei care ne urmăriți, veți desemna câștigătoarea acestui sezon în Marea Finală. Vă așteptăm să fiți alături de noi în această seară magnifică!”, a transmis vedeta Kanal D.

Raluca Bădulescu, sedată la volan. Vedeta de la „Bravo ai stil!” s-a ales cu dosar după ce a condus sub influența substanțelor psihoactive
Amintim că în semifinală, o concurentă a fost eliminată în urma notelor oferite de cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu. Astfel, Rebecca a fost cea desemnată să plece acasă.

„Fetelor, ce pot să spun, multă emoție, ținute bune, amintiri frumoase, lecții de viață pentru care va mulțumesc! Ne apropiem cu pași repezi de încă o eliminare! Pentru asta vreau să vedem în primul rând cu arată clasamentul în urma notelor din partea juraților!”, a spus Ilinca Vandici înainte să afle numele concurentei eliminate înainte de finală

Bravo, ai stil! este emisiunea românească a reality show-ului concept My Style Rocks sau İște Benim Stilim. A fost difuzat prima dată pe 22 august 2016, de către canalul de televiziune Kanal D România și a devenit rapid unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune din România în anul 2016 și până în prezent.