Câștigătoare ”Bravo ai Stil! Celebrities”, sezonul șapte. Cine a plecat acasă cu marele premiu!

Mai sunt câteva clipe până când titlul pentru cea mai bine îmbrăcată celebritate va fi oferit la ”Bravo ai Stil”, sezonul șapte.

05 feb. 2022, 15:40
Câștigătoare ”Bravo ai Stil! Celebrities”, sezonul șapte. Cine a plecat acasă cu marele premiu!

Câștigătoare ”Bravo ai Stil! Celebrities”, sezonul șapte. Doar cinci concurente dau bătălia pentru titlul de cea mai stilată celebritate din România și pentru premiul cel mare.

UPDATE: Ruxi este marea câştigătoare ”Bravo ai Stil! Celebrities”, sezonul 7. „Premiul acesta nu este al meu, este al vostru. Am vrut doar să vă demonstrez că se poate să îţi urmezi visul, oricare ar fi acela. Doar voi trebuie să credeţi în voi, nu aveţi nevoie de oameni„, au fost primele cuvinte ale lui Ruxi, după câştigarea marelui premiu.

Câștigătoare ”Bravo ai Stil! Celebrities”, sezonul șapte. Cine a plecat acasă cu marele premiu!

Ruxi, Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Bella Santiago și Adina Halas se vor bate pentru premiului în valoare de 100.000 de lei și va fi declarată cea mai stilată celebritate din România.

Cele cinci concurente pot fi votate prin SMS la 1206, fiecare dintre ele având un anumit indicativ. Mai exact, Ruxi are indicativul 8, Viviana Sposub are indicativul 10, Raluca Dumitru are indicativul 7, Bella Santiago are indicativul 9, iar Adina Halas are indicativul 3.

Cel de-al șaptelea sezon Bravo, ai stil! a debutat pe 8 septembrie 2021, fiind difuzat de miercuri până vineri de la 22:30, iar gala, sâmbătă seară de la 22:00, avându-i pe post de jurați pe Tibi Clenci, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu și ca prezentatori pe Ilinca Vandici și Victor Slav, doar pentru câteva ediții, când acesta a înlocuit-o pe Ilinca, ulterior devenind invitat permanent al emisiunii. Acest sezon este unul special ca și sezonul precedent, concurentele fiind vedete bine cunoscute publicului.

Fiecare concurentă a avut atribuit un indicativ de la 1 la 10, iar telespectatorii au putut să își voteze concurenta favorită la numărul de telefon 1206 prin SMS în fiecare săptămână de la anunțarea rezultatelor în gală prin pornirea votului Start vot și prin încetarea acestuia prin Stop vot.

„Despre eșarfe putem vorbi ore întregi, însă voi face o minisinteză de sezon și am să spun că bandanele de inspirație nouăzecistă sunt foarte cool acum, din nou. Ele pot fi combinate cel mai bine cu piese din denim sau cu cămăși clasice. Arată foarte cool chiar și peste un t-shirt, condiția este ca tricoul să nu fie unul mulat sau foarte strâmt pe corp. Mi-au plăcut întotdeauna și o să îmi placă eșarfele din mătase cu imprimeuri florale sau foarte grafice, purtate la baza gâtului; aici, condiția ar fi să nu strângem foarte tare eșarfa, ca să nu obținem un efect «sugrumat»”, spunea Maurice Munteanu, înainte de începerea sezonului șapte.

Citește și: CÂŞTIGĂTOARE „Bravo ai Stil! Celebrities” 2022. Bella Santiago: „Acest proiect m-a schimbat foarte mult”