CÂŞTIGĂTOAREA „Bravo, ai stil! Celebrities” 2022. Ce planuri are Viviana Sposub cu marele premiu: „Spun cât de sincer pot eu”

CÂŞTIGĂTOAREA "Bravo, ai stil! Celebrities" 2022Viviana Sposub se află printre cele cinci finaliste care va da tot ce este mai bun pentru a câştiga marele premiu, de 100.000 de lei. Se anunţă o bătălie stilistică spectaculoasă, care va ţine concurenţii cu sufletul la gură.

04 feb. 2022, 13:35
CÂŞTIGĂTOAREA „Bravo, ai stil! Celebrities” 2022. Ce planuri are Viviana Sposub cu marele premiu: „Spun cât de sincer pot eu”
CÂŞTIGĂTOAREA "Bravo, ai stil! Celebrities" 2022

CÂŞTIGĂTOAREA „Bravo, ai stil! Celebrities” 2022. Finala celui mai urmărit show de modă din România are loc sâmbătă, 5 februarie, iar cele cinci concurente se vor lupta pentru marele premiu, de 100.000 de lei.

CÂŞTIGĂTOAREA „Bravo, ai stil! Celebrities” 2022

Viviana Sposub, una dintre finaliste, a fost extrem de sinceră şi a spus ce va face cu premiul, dacă va ajunge în posesia ei. Ei bine, ar pune banii deoparte, însă se gândeşte să îşi cumpere şi o casă.

Citeşte şi: Viviana Sposub a slăbit considerabil. Câte kilograme are acum iubita lui George Burcea: „Nu vreau să rămân aşa”

Spun cat de sincer pot eu, voi pune banii deoparte deocamdata pentru ca sunt o tanara la inceput de drum, astfel ca imi doresc foarte mult sa pastram o suma de bani, sa imi iau un apartament al meu, o casa. Intotdeauna se gaseste ceva de facut cu banii. 

Pentru mine, cele mai grele momente din competitie au fost conflictele, conflicte pe care le-am trait destul de intens si acelea au fost clipele in care am simtit ca vreau sa renunt sau ca nu mai pot.

 Dar imediat m-am ambitionat si m-am gandit la scopul meu si la cat de frumoasa este aceasta experienta astfel incat am ramas in aceasta competitie.

Acest proiect m-a schimat din toate punctele de vedere. In primul rand stilistic dupa cum se observa si in al doilea rand am invatat o gramada de lucruri care ma vor ajuta pe mine ca adult, pe mine ca femeie, femeie stilata si ma bucur de fiecare piesa din puzzle-ul mare Bravo, ai stil!„, a declarat Viviana Sposub la Kanal D.