CÂŞTIGĂTOAREA X FACTOR, Olga Verbiţchi, are o poveste tristă. Totul despre „Pitica” lui Carla’s Dreams

CASTIGATOAREA X FACTOR, Olga Verbiţchi, vine din Chişinău şi la 15 ani putem spune, fără rezerve, că e mare de tot. Nu doar ca artistă, ci şi ca om. Puştoaica de 15 ani care nu a trecut de vreo ediţie X FACTOR 2016 fără să plângă a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro şi cu mai multe vise împlinite: a cântat cu Carla's Dreams, s-a simţit liberă prin muzică, a învăţat mult, iar acum speră ca din bănuţii câştigaţi să-şi poată ajuta sora, care are grave probleme de sănătate.

RomaniaTV.net
24 dec. 2016, 08:32
CÂŞTIGĂTOAREA X FACTOR, Olga Verbiţchi, are o poveste tristă. Totul despre „Pitica” lui Carla’s Dreams

OLGA VERBIŢCHI are 15 ani, vine din Chişinău şi e un munte de talent! Micuţa Olga a ajuns în marea finală X Factor, deşi nici nu credea că avea să treacă de audiţii. Dar „Pitica”, aşa cum i s-a spus în casa concurenţilor X FACTOR, a fost de neoprit şi a topit inimile a milioane de oameni care au votat-o şi au transformat-o în câştigătoare.

Cu talentul ei, OLGA VERBIŢCHI a reuşit să-i „învingă” în FINALA X FACTOR pe Raul Eregep şi Alex Mladin, concurenţii Deliei, şi pe Marcel Roşca, finalistul lui Horia Brenciu.

In varsta de numai 15 ani, pustoaica, originara din Republica Moldova, urca pe scena numai cu gandul la sora ei, Ilinca, mai mica decat ea cu patru ani, care sufera de o invaliditate de gradul I.

„S-a intamplat sa se imbolnaveasca din cauza unei supradoze de medicamente pe care i-au prescris-o doctorii cand avea doar trei luni. De 12 ani nu vorbeste, nu intelege, nu se misca. Avem grija de ea ca de un nou-nascut, care nu mai creste, nu se mai dezvolta. De multe ori incerc sa ii vorbesc, dar nu ma intelege, nici nu ma priveste. Eu stiu, insa, ca ea ma asculta si incearca sa ma inteleaga. Eu cred si sper ca este bucuroasa pentru mine in suflet si se mandreste cu mine asa cum ma mandesc si eu cu ea. Ma gandesc ca daca nu era bolnava, era la fel de talentata”, a marturisit emotionata Olga in emisiune.

Pe de alta parte, si Olga are probleme de sanatate, pe care daca nu le trateaza cat mai urgent ar putea sa aiba urmari grave. Puştoaica are noduli pe corzile vocale, ceea ce i-ar putea afecta cariera, dacă nu va reuşi să remedieze problemele.