CÂŞTIGĂTOR „AMERICA EXPRESS” 2023. Andreea Bălan s-a dat de gol

Andreea Bălan s-a descurcat de minune, cel puțin, asta reiese din primele etape difuzate la TV. Vedeta se pare că va fi deţinătoarea trofeului actualei ediţii.

19 ian. 2023, 10:15

CÂŞTIGĂTOR „AMERICA EXPRESS” 2023. Andreea Bălan a luptat cu toate armele pe „Drumul Aurului”. A treia ediție din sezonul nou America Express le-a adus mari probleme Andreei Antonescu și Andreei Bălan. Cele două artiste au simțit pe pielea lor pericolul din Mexic, când au fost nevoite să-și caute cazare, noaptea târziu.

Andreea Bălan este una dintre cele mai ambițioase vedete. Din cele mai recent declarații ale sale, fanii sunt de părere că aceasta s-a dat de gol cu privire la câştigătorm, deşi vedetele au stipulate în contract amenzi uriaşe dacă fac dezvăluiri din emisiunea înregistrată toamna trecută.

Andreea Bălan a plecat în aventura vieții sale alături de cea mai bună prietenă. Andreea Antonescu a însoțit-o pe jurata de la „Te cunosc de undeva” și au făcut o echipă pe cinste. Ambele sunt două pietre tari, însă, atunci când sunt puse în aceeași conjunctură, se completează de minune. Pe „Drumul aurului”, probele le-au testat limitele la maxim și doar cei mai puternici au putut rezista. „De vreo două ori am vrut amândouă să venim la fetițele noastre. Apoi, ne-am motivat și am zis să nu-i lăsam pe alții să câștige.”

America Express scoate la iveală conflicte mai vechi. Jean Gavril i-a aruncat replici acide Andreei Bălan înainte de cursa pentru ultima șansă
CÂŞTIGĂTOR „AMERICA EXPRESS” 2023. Andreea Bălan s-a descurcat de minune, cel puțin, asta reiese din primele etape difuzate la TV. Vedeta nu se lasă doborâtă de nimic și, oricât de greu i-ar fi, mereu găsește motivația să meargă mai departe. Într-un interviu acordat de curând, aceasta a recunoscut că o singură slăbiciune a făcut-o să dea înapoi de câteva ori.

Cei care o urmăresc în online pe Andreea, știu foarte bine că aceasta are o conexiune extrem de puternică cu fiicele ei. Niciodată nu lipsește prea mult de acasă de lângă ele. Inclusiv în vacanțe, aceasta face tot posibilul pentru a le lua pe cele mici cu ea. De data asta, acest lucru nu a fost posibil, așa că a intervenit dorul.

CÂŞTIGĂTOR „AMERICA EXPRESS” 2023. Oricât de puternică și ambițioasă ar fi, Andreea Bălan are două mari slăbiciuni, pe nume Ela și Clara. Pe „Drumul Aurului”, de dorul lor, vedeta a fost tentată să ajungă la capătul puterilor. Din fericire, a fost mult mai puternică decât caruselul de emoții și trăiri. Andreea nu doar că nu a renunțat la competiție, dar, se pare, că ar fi pus mâna și pe marele trofeu.

Anunţul făcut de Gabriela Cristea după 8 ani de relaţie cu Tavi Clonda: „Am tot primit mesaje de la voi”