CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2019. Ce a apărut pe pagina lui CRBL la scurt timp după câştigarea premiului: "Hmmmm. Parcă sugerează..."

Publicat: Miercuri, 17 Aprilie 2019 08:53 // Actualizat: Miercuri, 17 Aprilie 2019 08:55 // Sursa: romaniatv.net

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2019. Ce a apărut pe pagina lui CRBL la scurt timp după câştigarea premiului: "Hmmmm. Parcă sugerează...". Bucurie mare pentru CRBL şi Oase, după ce au fost anunţaţi drept marii câştigători ai premiului ASIA EXPRESS din acest sezon. La scurt timp după marele anunţ CRBL a făcut o postare interesantă pe Facebook. Fanii au reacţionat imediat!

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2019. Ce a apărut pe pagina lui CRBL la scurt timp după câştigarea premiului: "Hmmmm. Parcă sugerează...".

CRBL a sărbătorit în stilul caracteristic după ce a aflat că este marele CÂȘTIGĂTOR ASIA EXPRESS, alături de bunul să prieten Oase. Cei doi pare că au fost pe placul publicului şi mulţi spun că au meritat din plin cei 30.000 de euro. Mai mult, CRBL a postat la scurt timp după anunţul de la Antena 1 o imagine inedită pe Facebook, arătând practic motivul pentru care a reuşit să câştige marele premiu. 

 

"Hmmmm...parcă sugereaza premiul Asia expres!", au reacţionat fanii imediat. 

CRBL a primit şi alte fecilitări pentru premiul câştigat.

"Felicitări ptr Asia Express.. Într-adevăr ati fost cei mai buni. Ati meritat din plin. Bucurați va ptr prietenia voastră si ptr premiu...

Felicitări pentru Asia Express.Aţi meritat premiul din plin şi în special datorita marei voastre prietenii!!

FINALA ASIA EXPRESS 2019. Lovitură de teatru în FINALA Asia Express 2019. Oase şi CRBL au câştigat MARELE PREMIU de 30.000 DE EURO 

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2019. Ce a apărut pe pagina lui CRBL la scurt timp după câştigarea premiului: "Hmmmm. Parcă sugerează...".

ASIA EXPRESS SEZONUL 2 Drumul Elefantului, considerat de mulţi cel mai dur reality – show din România, a ajuns la final. Marți seara, de la 20:00, Antena 1 a difuzat lupta decisivă între perechile CRBL – Oase și Ruby – Robert, cele două echipe calificate în cursa pentru marele titlu și pentru premiul de 30.000 de Euro.

"Mie nu mi-a venit să cred ce se întâmplă cu adevărat", a spus imediat CRBL.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2019. Ce a apărut pe pagina lui CRBL la scurt timp după câştigarea premiului: "Hmmmm. Parcă sugerează...".

"Sentimentul de a fi într-o finală e o combinație foarte frumoasă între mulțumire, fericire, mândrie, merit, muncă, stres. E un sentiment plăcut. La Asia Express nu ai cum să te trezești în finală. Ruby și Robert sunt o echipă puternică, au ceva și funcționează. O să fie destul de greu ca noi să câștigăm" , au mai spus CRBL și Oase.

Acum zece etape, nouă cupluri de vedete au pornit într-o aventură ce le-a testat la maximum limitele fizice și psihice, provocându-le să iasă din zona de confort și să se acomodeze unor condiții extrem de dure. Pe ultima sută de metri, Oase, CRBL, Ruby și Robert, cei care au dovedit că își merită locul în competiție, vor fi nevoiți să își adune toate resursele de energie pentru a depăși cu brio un maraton cu indicii pe străzile aglomerate ale Mumbaiului, punctul final al jocului.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2019. Ce a apărut pe pagina lui CRBL la scurt timp după câştigarea premiului: "Hmmmm. Parcă sugerează...".

"Viața este plină de surprize, așa a fost pentru noi până acum. Ne bucurăm din tot sufletul că am venit și după atât de mult timp am ajuns în finală. Nu ne vine să credem încă, cred că va fi un joc greu, lung și plin de surprize. Astăzi este o competiție cu noi înșine", este de părere Robert. "Lucrurile se întâmplă într-un ritm atât de alert, încât nu realizăm multe. După ce se va termina vom conștientiza totul", a adăugat Ruby, emoționată.

Citeşte şi FINALA ASIA EXPRESS 2019. Aventură indiană ca-n filme, au jucat la Bollywood şi au făcut karaoke FOTO

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
17 aprilie 2019 2019 asia expres asia expres 2019 castigator asia expres
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8079
RON
25 Feb
noapte 3 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H