CÂȘTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Concurenții plătesc o sumă colosală dacă divulgă informații din interiorul show-ului

Asia Express a reușit să câștige simpatia publicului și a devenit una dintre cele mai îndrăgite emisiuni din România.

25 oct. 2021, 22:18
CÂȘTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Concurenții plătesc o sumă colosală dacă divulgă informații din interiorul show-ului

CÂȘTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Având în vedere că nu este un show filmat in regim live, fiecare informație scursă din emisiune este taxată foarte tare. Participanții semnează o clauză de sute de mii de euro și nu își permit să dea nici măcar un detaliu din ceea ce trăiesc pe meleagurile Asiei.

CÂȘTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Concurenții plătesc o sumă colosală dacă divulgă informații din interiorul show-ului

Nu mai mult nici mai puțin de 300.000 de euro sunt nevoiți să plătească concurenții în cazul în care povestesc ceva din cadrul show-ului, înainte de a fi difuzat pe post.

După fiecare sezon încheiat, încep să apară tot felul de informații de culise, cele mai multe legate de bani. La ceva timp după încheierea filmărilor clauzele contractuale expiră, astfel că vedetele participante încep să vorbească cu prietenii apropiați. Spre exemplu, după părăsirea competiției, s-a aflat că Bianca Drăgușanu a încasat o sumă record, în jur de 90.000 de euro, în ciuda faptului că a rezistat doar 3 săptămâni în cadrul show-ului.

Anul acesta, echipa care pleacă acasă cu marele premiu nu este formată din Mihai Petre și soția sa, Elwira, așa cum se vehiculează, ci din cea format din Cuza și Emy de la Noaptea târziu. Rămâne de văzut dacă reușesc cei doi cântăreți să ajungii primii în fața Irinei Fodor, însă cu siguranță lupta finală se va duce între cele două echipe, spun surse pentru EvZ.

Elwira şi Mihai Petre de la Asia Express au fost la un pas să piardă 30.000 de euro. Cei doi au cumpărat un teren în Corbeanca în urmă cu mai mulți ani pentru a-şi construi o casă. Aşa că au decis să facă un contract cu o firmă de construcții. Pentru început, au dat un avans în valoare de 29.700 de euro (131.600 lei), însă muncitorii au dispărut fără urmă după ce au săpat doar o groapă pentru fundația casei.

Șeful firmei de construcții i-a asigurat că lucrările vor fi reluate, lucru care nu s-a întâmplat mai multe luni, potrivit Wowbiz.ro.

Mihai și Elwira Petre au notificat mai întâi firma de construcții, când au văzut că nici banii nu le sunt returnați și nici construcția nu avansează, dar fără niciun rezultat. Nu au reușit să recupereze niciun ban, așa că au decis să se adreseze instanței.

După aproximativ nouă luni, soții Petre au câștigat, însă, instanța a decis ca aceștia să primească doar cei 131.000 de lei trecuți inițial în contract. După ce au angajat un executor judecătoresc și au deschis încă o acțiune în instanță, au primit permisiunea de a trece la executarea silită a bunurilor firmei respective.

Citește și:  Connect-R, moment de panică la Asia Express. Artistul a clacat în timpul unei probe: „Nu mai puteam să respir”