Câștigător Asia Express 2021. Eliza Natanticu s-a dat de gol. Le-a pronunțat numele câștigătorilor: Pe ei pariez!

Eliza și Cosmin Natanticu au fost la un mic pas de marea finală Asia Express 2021. Lizy a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre toată experiența trăită pe ”Drumul Împăraților”.

25 nov. 2021, 16:48
Câștigător Asia Express 2021. Eliza Natanticu s-a dat de gol. Le-a pronunțat numele câștigătorilor: Pe ei pariez!

Câștigător Asia Express 2021. Aceasta pariază pentru câștigarea marii finale pe băieții de la Noaptea Târziu, Emi și Cuza.  Pentru Eliza și Cosmin Natanticu experiența ”Asia Express” s-a încheiat doar cu puțin timp înainte de marea finală, lucru care i-a întristat. Însă, chiar și așa, cei doi soți sunt recunoscători pentru tot ce au trăit și au învățat în cele nouă săptămâni de pe ”Drmul Împăraților”.

Câștigător Asia Express 2021. Eliza Natanticu s-a dat de gol. Le-a pronunțat numele câștigătorilor: Pe ei pariez!

”Experiența Asia Express pentru noi a fost cea mai frumoasă aventură a vieții noastre de până acum, dar și cea mai grea. Am fost puși la o grămadă de probe, ne-am testat relația, limitele și tot ce se poate testa. Am ajuns la concluzia că Asia Express, în cazul noastru, ne-a sudat cuplul pentru că am luptat la bine și la greu împreună și chestia asta ne-a unit foarte, foarte tare. Până acum nu am fost puși în situații limită împreună.

Deși noi am avut parte și de mici conflicte pe parcursul competiției, noi, de fapt, în afara ei, când nu mai erau camerele pe noi, se oprea această competitivitatea și deveneam prieteni. Noi suntem prieteni cu toată lumea și cu Patrizia și Francesco. Recent am ieșit la un restaurant împreună, am vorbit, suntem în relații foarte bune. Cu toții am înțeles că a fost un concurs, că am făcut tot ce s-a putut pentru a ajunge mai departe, nu avem nimic cu Patrizia, nici ea cu noi, ce a fost în competiție a rămas acolo, toată lumea a șters cu buretele pentru că asta se numește profesionalism, să știi să te detașezi de ceea ce a fost. Una este ce s-a întâmplat în competiție, alta este latura noastră umană, ok, în care nu vrem să facem rău nimănui.

Băieții de la”Noaptea Târziu” sunt prietenii noștri super apropiați, dar și cu Mihai Petre ne înțelegem bine. Eu aș vrea să pariez (n.r. pentru marele premiu) pe băieții de la ”Noaptea Târziu”, dar șansele sunt egale. E o chestie de noroc, cui o vrea Dumnezeu să îi dea mai mult noroc, noi le dorin tuturor să câștige, oricum sunt câștigători. Nu știu ce să spun… Nu vreau să spun pe cine pariez, pentru că nu vreau să pară că favorizez pe cineva mai mult sau mai puțin. Ținem la toată lumea în mod egal.”, a spus Eliza Natanticu pentru Fanatik.

Citește și: Câștigător ASIA EXPRESS 2021. Cele două echipe care au intrat în marea finală! Miza e uriașă!


loading...
Partenerii noștri