CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS. Mihai Petre, primele declaraţii după marea finală: „Nu există bucurie mai mare decât aceea de a fi erou pentru fetiţele tale”

Mihai Petre și soția lui, Elwira, au câștigat finala Asia Express și premiul de 30.000 de euro pus la bătaie.

29 nov. 2021, 08:18

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS.

Cele două echipe care s-au întrecut în cursă sunt Cuza – Emi și Mihai – Elwira, care au luptat pentru premiul de 30.000 de euro.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS. După ce s-a văzut marele câștigător, Mihai Petre a făcut primele declarații despre experiența trăită la Asia Express şi a mărturisit că premiul este pentru fetiţele lor.

„Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii. Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost atât pentru mine, cât și pentru @elwirapetreofficial această cursă nebună – una dintre cele mai importante competiții din viața noastră.

E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni pentru că este atât de intens, de puternic, de copleșitor.. Îi mulțumesc Elwirei…pentru TOT! A fost sprijin, suport și cel mai bun coechipier pe care l-aș fi putut avea vreodată. Cursa asta ne-a unit și mai tare și simt că suntem și mai puternici.

Competiția asta nu ar fi fost la un nivel atât de ridicat fără celelalte echipe din concurs. Aș vrea să îi asigur de tot respectul meu pentru că au luptat cu atâta forță și determinare, ceea ce făcut ca acest Drum al Împăraților să fie o provocare și mai mare.

ECHIPA! Toți oamenii din spatele camerelor, care au muncit non-stop și fără de care nu ar fi posibil tot acest joc, de care noi ne-am bucurat atât de tare. Marian si Adelina, cameramanul și operatorul nostru sunt și ei căștigători pentru că în realitate am fost o echipă de 4, nu doar doi.

Vă mulțumesc și vouă, tuturor celor care ne-ați fost alături și ne-ați susținut. Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, a spus Mihai Petre.


loading...