Câştigător CHEFI LA CUŢITE 2021. Cine e marele câştigător al sezonului 9. Au fost sparte barierele, nici ea nu spera la marele premiu

Sezonul 9 al emisiunii a ajuns la final. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au scos la bătaie toţi aşii din mânecă pentru a putea oferi concurenţilor săi biletul către finala care le-ar putea aduce marele premiu.

16 iun. 2021, 23:59
Câştigător CHEFI LA CUŢITE 2021. Cine e marele câştigător al sezonului 9.  Au fost sparte barierele, nici ea nu spera la marele premiu

Update: Câştigător CHEFI LA CUŢITE 2021 este Narcisa Birjaru. Finala Chefi la cuțite 2021 a desemnat-o câștigătoare pe Narcisa Birjaru, concurenta din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu! Tânăra și-a putut stăpâni cu greu lacrimile de fericire atunci când a realizat că va primi marele trofeu.Câştigător CHEFI LA CUŢITE 2021.

Câștigătorul trofeului de 30.000 de euro de la Chefi la cuțite va fi aflat curând, după ce participanții au luptat din greu în finală. Ei au trecut prin trei probe de foc, finala nefiind lipsită de provocări și preparate care să le dea dureri de cap.

Când chefii au ridicat cloșurile și i-au arătat verdictul, tânăra a început să plângă de fericire și l-a emoționat chiar și pe Sorin Bontea.

„De la spălat vase am ajuns bucătar. Eu sunt genul de om care întreabă, când merge într-un loc nou. Ușor, ușor, de la spălat vase, am învățat ce înseamnă să fii ajutor de bucătar. M-am descurcat, deși sunt mai plinuță. Sunt o fire foarte activă, imediat pun mâna pe toate, și acasă gătesc la toate ochiurile de la aragaz. La noi, cei de etnie romă, se gătește mult. La 17 ani m-am angajat la un restaurant românesc, am lucrat și la unul franțuzesc, în centrul Bucureștiului”, a povestit aceasta, spre surprinderea juraților.

Câştigător CHEFI LA CUŢITE 2021. Finala din acest an vine cu o noutate pentru emisiune. În finală nu a reuşit să se califice niciun cuţit de aur. Sorin Borleanu (cuţitul de aur al echipei albastre) şi Alexandru Bădițoaia (cuţitul de aur a lui Cătălin Scărlătescu) au ieşit  în marea semifinală. În aceasta seară, Antena 1 a anunțat finaliștii Chefi la cuțite. Primul finalist este Cătălin Amarandei, concurentul din echipa albastră. Cel de-al doilea este Elena Matei, din echipa verde, iar cel de-al treilea este Narcisa Birjaru, din echipa mov. Când și-au auzit numele, cei trei au avut reacții diferite, dar toți au fost în culmea fericirii.

Câştigător CHEFI LA CUŢITE 2021. Cine e marele câştigător al sezonului 9. Au fost sparte barierele

O postare aparuta si devenita apoi virala pe retelele de socializare anunta faptul ca finalistii ar fi Elena Matei din echipa lui Sorin Bontea, Catalin Amarandei din echipa lui Florin Dumitrescu si Narcisa Birjaru din echipa lui Catalin Scarlatescu.

Elenei si lui Catalin li s-ar fi interzis sa foloseasca vita pentru preparatul lor. Acesta ar fi si motivul pentru care Narcisa a avut un mare avantaj. Mai mult decat atat, momentul in care a fost anuntata drept castigatoare l-ar fi socat inclusiv pe Scarlatescu. I-a lasat masca si pe colegii ei de echipa, care nu s-au bucurat pentru ea.

Dacă vorbim despre numărul sezoanelor câștigate, unul dintre cei trei jurați este campionul absolut al competiției. Potrivit statisticilor, chef Sorin Bontea a reușit să câștige de două ori mai multe sezoane decât colegii săi de platou.

După 8 sezoane Chefi la cuțite, patru concurenți din echipa lui Sorin Bontea au reușit să câștige titlul de cel mai bun bucătar și premiul în valoare de 30.000

de euro. În schimb, jurații Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au câte două victorii în palmares. Presiunea este mare pe umerii acestora, după ce ultimul sezon Chefi la cuțite a fost câștigat de Ionuț Belei, un concurent din echipa lui Sorin Bontea. Primul sezon Chefi la cuțite a debutat pe data de 7 martie 2016 și s-a încheiat pe 7 iunie 2016.

Bătălia finală s-a dat atunci între Cristi Șerb, Cătălina Amarghioalei și Mircea Farcaș. Câștigătorul a fost cel dintâi numit, Cristi Șerb, care a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea.

Citeşte şi: CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2021. Surpriză uriaşă, nimeni nu ar fi pariat pe acest concurent