Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cine este Cătălin Amarandei, finalistul sezonului 9 din echipa lui Florin Dumitrescu

Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cătălin Amarandei este finalistul sezonului 9 şi face parte din echipa lui Florin Dumitrescu. În vârstă de 28 de ani, tânărul este bucătar de meserie. a profesat în țară, dar și în multe restaurante din străinătate.

15 iun. 2021, 22:26
Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cine este Cătălin Amarandei, finalistul sezonului 9 din echipa lui Florin Dumitrescu
Cine este Cătălin Amarandei

Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cătălin Amarandei a început să-și câștige singur banii la vârsta de 14 ani. Ambițios și muncitor, concurentul și-a încercat norocul în mai multe țări și a avut parte de dezamăgiri, însă asta nu l-a făcut să renunţe. A muncit o vreme ca bucătar și a făcut cursuri de calificare, a ajuns să profeseze în numeroase state.

Citeşte şi: Câştigător CHEFI LA CUŢITE sezonul 9. Cine va lua marele premiu de anul acesta

Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cătălin Amarandei, finalistul sezonului 9

Am lucrat în Marea Britanie la un restaurant cu specific franțuzesc, am primit un job ca sous chef la un hotel super mișto. Experiența e super faină, vedeai diferența de mentalitate dintre angajatorul străin și cel român. Nu se compară modul în care înveți gastronomie acolo cu cel de aici.

Am realizat că asta vreau să fac, să gătesc, așa că am plecat în Dublin, într-un steakhouse. Am plecat la trei rozete, pe coasta Oceanului, am primit o ofertă. Am semnat apoi un contract cu o familie înstărită din Saint Tropez, să le gătesc. Munca pentru ei era solicitantă, am început în 2016 și lucrez și în prezent”, a dezvăluit Cătălin Amarandei.

Bărbatul a venit la competiţia culinară de la Antena 1 pentru a demonstra că este un bucătar talentat și poate ajunge departe în concurs, ba chiar să câştige marele premiu.

În audiții, tânărul a ales să facă un mușchiuleț de miel în crustă de ierburi aromate cu piure de trufe și legume de toamnă, preparat care i-a impresionat pe juraţi. El a luat trei cuțite și a trecut în bootcamp, unde a făcut o figură frumoasă.

De altfel, Cătălin Amarandei a declarat că se vede în Marea Finală de la debutul competiției. Tânărul a primit tunica albastră și va face parte din echipa lui Florin Dumitrescu, în sezonul 9 Chefi la cuțite.

Mă văd în finală. Acesta este scopul pe care-l urmăresc. Nu vreau jumătăți de măsură, nu vreau jumătăți de măsură și nu le accept”, a declarat Cătălin Amarandei.