Câştigător CHEFI LA CUŢITE sezonul 9. Cine va lua marele premiu de anul acesta

Sezonul 9 a strălucit şi a venit cu un succes fulminant pentru concursul culinar. Audienţele au bubuit la fiecare ediţie în parte, iar concurenţii au făcut show în bucătărie.

15 iun. 2021, 22:02
Câştigător CHEFI LA CUŢITE sezonul 9. Cine va lua marele premiu de anul acesta

Câştigător CHEFI LA CUŢITE sezonul 9 UPDATE: Narcisa Birjaru, Elena Matei şi Cătălin Amarandei, câte unul de la fiecare chef, merg în finală.

După ce s-a anunțat că cei trei concurenți din finală sunt Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru, cei trei jurați au avut parte de o surpriză de zile mari. În platoul îndrăgitului show culinar și-a făcut apariția frumoasa Gina Pistol.

Prima dată, în bucătărie și-au făcut apariția concurenții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Apoi, ușile s-au deschis și toți au rămas uluiți atunci când au văzut-o pe frumoasa Gina Pistol.

Îmbrăcată într-o superbă rochie de culoare turcoaz, ce i-a pus de minune în valoare ochii albaștri, blondina a făcut senzație.

Câştigător CHEFI LA CUŢITE sezonul 9. Concurenţii celor trei echipe s-au duelat în preparate care mai de care mai sofisticate şi mai delicioase, iar chefii au trăit intens fiecare minut al competiţie. Sorin Bontea, Florin Dumitresu şi Cătălin Scărlătescu au jucat cartea amuletei la momentele potrivite, iar showul a luat turnuri care mai de care mai interesante.

Câştigător CHEFI LA CUŢITE sezonul 9. Cine va lua marele premiu de anul acesta

Echipele se îndreaptă cu paşi repezi către marea finală, iar românii se întreabă cine va lua marele premiu “Chefi la Cuțite” din sezonul 9.  Pe reţelele de socializare unde sunt comunităţi dedicate emisiunii se speculează deja cine va fi câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 9. Pe grupurile de Facebook dedicate emisiunii se vorbește deja despre cine ar putea fi câștigătorul sezonului 9. Există mai multe nume vehiculate, printre care și cel al lui Ștefan Borleanu, din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, dar şi al Narcisei din echipa lui Catalin Scarlatescu.

Cine este Narcisa Birjaru, posibilul câştigător Chefi la Cuţite 2021

În vârstă de 24 de ani, Narcisa Birjaru este de meserie bucătar și lucrează la un stand up comedy. Ea a povestit în audiții că multă lume nu a crezut în talentul său, dar a muncit să dovedească contrariul. Tânăra este căsătorită de 9 ani și a făcut sacrificii mari pentru a deveni bucătar.

De altfel, prin participarea sa la show-ul culinar, ea vrea să arate că se pricepe cu adevărat la gătit. „Să fiu aici e cel mai frumos moment din viața, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi”, spunea concurenta.

Câştigător CHEFI LA CUŢITE sezonul 9
Câştigător CHEFI LA CUŢITE sezonul 9

Cine este Ștefan Borleanu, celalalt nume vehiculat la trofeul pentru cel mai bun bucătar

Ștefan Borleanu este din Vâlcea și locuiește de șapte ani în București. Pasionat de bucătărie, tânărul de 26 de ani a renunțat la studiile în inginerie pentru a-și urma visul.

În 2017, concurentul s-a înscris la un curs de specialitate, iar mai apoi a intrat să lucreze în diferite restaurante, unde a furat meserie de la bucătarii experimentați. El a fost plecat în SUA timp de patru luni, unde a învățat ce înseamnă cu adevărat bucătăria.

Câştigător CHEFI LA CUŢITE sezonul 9
Câştigător CHEFI LA CUŢITE sezonul 9

Citeşte şi: CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2021. Surpriză uriaşă, nimeni nu ar fi pariat pe acest concurent