CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2021. Cosmin Natanticu, accident în bucătărie: „Liz, medic! Să vină Arafat!”

Patru concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite, în a doua ediție specială din data de 30 noiembrie 2021. Soții Natanticu au avut parte de o surpriză uriașă.

01 dec. 2021, 20:15
CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2021. Cosmin Natanticu, accident în bucătărie: „Liz, medic! Să vină Arafat!”

CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2021. Încă din prima ediție specială Chefi la cuțite, Gina Pistol a anunțat mizele competiției. Un singur concurent va câștiga 5.000 de euro pe care îi va dona Anitei, iar chefii care au pierdut ultima probă se vor tatua cu chipul câștigătorului.

Gina Pistol a desemnat câștigătorul ediției speciale din Chefi la cuțite, iar mai apoi a oferit informații despre cum se va desfășura etapa finală a concursului. Chef Florin Dumitrescu, Cu a obținut 9 farfurii și a ieșit victorios, iar ceilalți doi colegi ai săi au primit „sarcina” de a se tatua cu chipul său.

CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2021. A doua ediție specială Chefi la cuțite a ajuns la final și patru foști concurenți de la Asia Express au fost eliminați din competiție, după un duel în care emoții au avut toți cei trei jurați.După ce a anunțat notele primite de fiecare, Gina Pistol a dezvăluit cine sunt cei patru concurenți care au fost eliminați de la Chefi la cuțite, în a doua ediție specială, difuzată pe 30 noiembrie 2021.

Finala chefi la cuţite live video aici

Patru concurenți de la Asia Express au fost eliminați în a doua ediție specială a emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1
Lidia Buble şi Mihai Petre au lipsit de la ediția specială Chefi la cuțite. Cei doi au dezvăluit motivul

Dacă prima ediție specială ne-a adus rețete românești de ciorbe și mâncăruri pregătite la tigaie, de data aceasta Gina Pistol a pregătit tuturor alte surprize culinare. Prima probă și-a desemnat dueliștii și, la final, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au aflat cine sunt cei patru concurenți care sunt eliminați de la Chefi la cuțite, în a doua ediție specială, difuzată la Antena 1. Data trecută, Emi și Cuza au fost cei doi concurenți eliminați.

Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite. Primele imagini cu prezentatoarea TV din noul sezon
CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2021 Ziua a început în forță pentru cele trei echipe ce au purtat mândre culorile tricolorului. Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a dezvăluit că a pregătit o probă inedită pentru obținerea unui avantaj. Simțurile concurenților au fost testate din plin la soții Natanticu și la Zarug, reprezentanții echipelor. Și fiindcă a câștigat proba de avantaj, Sorin Bontea a fost cel care a ales cine și ce gătește. Pentru echipa sa a ales drept legumă vedetă cartoful, Cătălin Scărlătescu a primit varza, iar Florin Dumitrescu a fost nevoit să gătească folosind prazul. Și ca jocul să fie și mai interesant, cele două echipe care au pierdut au fost nevoite să lucreze în bucătărie apelând la calitățile muzicale!

Juriul a fost format din echipa emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Când banda a început să meargă, cei trei chefi au așteptat cu sufletul la gură verdictul primei probe, iar surpriza a fost una de proporții: Cătălin Scărlătescu a obținut un punct, iar adversarii săi au fost la egalitate cu câte cinci puncte. De aceea, echipa roșie a intrat cu toți concurenții la duel, în timp ce de la echipa galbenă și de la cea albastră au fost trimiși la luptă câte doi foști concurenți de la Asia Express sezonul 4. Nimeni nu a vrut să se regăsească printre cei patru concurenți eliminați de la Chefi la cuțite, așa că emoțiile au fost mari.

CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2021 Cosmin Natanticu s-a accidentat, după ce a vrut să-și saboteze soția. Mănușa i-a luat foc

De data aceasta, proba de duel i-a provocat să gătească rețete fără carne, în ton cu perioada de post în care ne aflăm. Misiunea a fost ușoară pentru unii, dar s-a transformat într-o adevărată provocare pentru alții. La un moment dat, Cosmin Natanticu a încercat să își saboteze soția, dar a ajuns să aibă parte de o accidentare dureroasă și a solicitat medicul.

Natanticu a făcut din țânțar armăsar. A căzut, s-a tăvălit, a țipat ca din gură de șarpe: „Liz, medic! Să vină Arafat!” Cosmin Natanticu a început să dramatizeze și s-a tăvălit pur și simplu pe jos. Ulterior, comediantul a povestit că a făcut tot circul pentru a vedea care este reacția soției sale. ”Vreau să văd cum reacționează Lizi. Îi pasă sau merge mai departe? Ea când intră în competiție uită, nu are mamă, nu are tată, se duce acolo… Stai să îi mai dau asta lui Lizi la o parte. A venit și m-a întrebat dacă sunt bine, dar și dacă vezi un om pe stradă căzut te duci la el și îl întrebi”, a afirmat Cosmin Natanticu. Medicii au venit imediat în platou și i-au pansat degetul lui Cosmin Natanticu. În timp ce doctorița îl pansa, Cosmin Natanticu a dat din nou jos oala de pe foc și a dat vina pe cadrele medicale.

 

Eliza Natanticu s-a speriat la început, însă, cum își cunoaște foarte bine soțul, și-a dat seama că este vorba despre o exagerare din partea lui: „Vai ce m-a speriat. M-am decis să stau la proba individuală lângă soțul meu. Am crezut că e cel mai ok așa, dar am greșit. Odată și-a tăiat degetul, nu știu ce a pățit. Apoi a început să se tăvălească pe jos. I-am zis: Hai mă iubire că tu o joci ca să mă sperii, să-mi sară inima din piept.  Ce naiba, potolește-te! N-am crezut că a pățit ceva”.
La finalul acestei probe, Gina Pistol a anunțat cine sunt cei patru concurenți care au fost eliminați de la Chefi la cuțite, în a doua ediție specială, difuzată pe 30 noiembrie 2021.