Câştigător Chefi la cuţite 2021. Florin Dumitrescu reacţionează: „A avut cea mai bună farfurie, cea mai bine votată”

Câştigător Chefi la cuţite 2021. Florin Dumitrescu reacţionează după ce s-a speculat numele câştigătorului. Show-ul culinar se apropie de sfârşit, finala având loc miercuri, 16 iunie 2021. Cei nouă semifinaliști rămași în competiție luptă pentru marele premiu, iar bătălia este extrem de strânsă. 

15 iun. 2021, 18:16
Câştigător Chefi la cuţite 2021. Florin Dumitrescu reacţionează: „A avut cea mai bună farfurie, cea mai bine votată”
Câştigător Chefi la cuţite 2021

Câştigător Chefi la cuţite 2021. Florin Dumitrescu reacţionează, după informațiile apărute pe Internet precum că, Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu ar fi câștigătoarea.  O altă variantă ar fi cea conform căreia în finală s-ar lupta Narcisa, Cătălin și Elena.

Citeşte şi: Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Elena Matei, concurenta din echipa lui Chef Bontea, are o poveste de viaţă cutremurătoare

Câştigător Chefi la cuţite 2021. Florin Dumitrescu reacţionează

Juratul emisiunii de la Antena 1 i-a rugat pe telespectatori să se uite la finală, ce va fi difuzată în două părți, pe 14 și 15 iunie. „Înainte să trageți concluzii… regie, stai, cum îi mai zicea, conspirații și alte lucruri de genul acesta au cuprins platoul Chefi la Cuțite, priviți foarte atent semifinala și finala. O să înțelegeți foarte multe lucruri. La proba de tocăniță Keed a avut cea mai bună farfurie. Cea mai bine votată. I close my case„, a spus Florin Dumitrescu pe Instastory.

Cine sunt cei 9 semifinaliști

1. Alexandru Bădiţoaia, cuţitul de aur al lui chef Scărlătescu

2. Valentina Ioniţă – echipa mov

3. Narcisa Birjaru – echipa mov

4. Ştefan Borleanu, cuţitul de aur al lui chef Dumitrescu

5. Cătălin Amarandei – echipa albastră

6. Keed – echipa albastră

7. Florin Revesz – echipa albastră

8. Elena Matei – echipa verde

9. Rikito Watanabe – echipa verde.

Surpriză uriaşă, nimeni nu ar fi pariat pe acest concurent

Bucătari experimentați, gurmanzi și pasionați de bucătărie, toți speră să pună mâna pe marele premiu de 30.000 de euro, dar și pe titlul de câștigător Chefi la Cuțite. Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, și cei trei chefi recurg la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie.

Atât concurenții, cât și cei trei chefi sunt “la cuțite”, filmările s-au încheiat deja, așa că au apărut și informații cu privire la câștigătorul Chefi la Cuțite 2021.

Pe grupurile de Facebook dedicate emisiunii se vorbește deja despre cine ar putea fi câștigătorul sezonului 9. Există mai multe nume vehiculate, printre care și cel al lui Ștefan Borleanu, din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu. Mulți îl consideră un bucătar excelent, iar asta s-a văzut și în probele individuale, unde a reușit să ia de cele mai multe ori punctaj mare.

Se pare ca au aparut acuzatiile dure pentru producatorii emisiunii pentru ca mai multi fani au sustinut zvonul conform caruia castigatoarea sezonului ar fi Narcisa din echipa lui Catalin Scarlatescu. Aceasta nu ar fi castigat pe meritul ei in totalitate, desi este un bucatar talentat, ci ar fi fost “ajutata” de Antena 1.