Chef Cătălin Scărlătescu, reacție furibundă în cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite”. A lovit cu piciorul coșul de gunoi pe care îl avea în față, apoi a ieșit din platou

Chef Scărlătescu s-a enervat peste măsură așa că în timp ce pe bandă se aduceau farfuriile pentru scorul battle-ului din ediția cu numărul unsprezece, acesta a părăsit platoul. Ce l-a determinat să recurgă la acest gest.

09 nov. 2022, 23:09
Chef Cătălin Scărlătescu, reacție furibundă în cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite”. A  lovit cu piciorul coșul de gunoi pe care îl avea în față, apoi a ieșit din platou

Chef Scărlătescu s-a enervat peste măsură așa că în timp ce pe bandă se aduceau farfuriile pentru scorul battle-ului , acesta a părăsit platoul. La fiecare ediție ,,Chefi la cuțite” se amplifică stările de tensiune și asta pentru că bătălia pentru premiu este una foarte mare.

Chef Scărlătescu, reacție furibundă. A părăsit platoul de filmare

Nu doar între concurenți există momente tensionate, ci și între jurați. În ediția cu numărul 11, Cătălin Scărlătescu s-a enervat peste măsură, așa ca a părăsit de urgență platoul de filmare. Acesta a fost deranjat de faptul că pe bandă veneau farfuriile, însă niciuna nu era de culoare aurie, culoarea echipei lui. Deranjat peste măsură, văzând că nu e nicio farfurie de culoare argintie, a lovit cu piciorul coșul de gunoi pe care îl avea în față, apoi a ieșit din platou.

”S-a supărat foarte tare și mi se pare cumva normal să se supere, pentru că chef a văzut farfuria noastră, nu suntem proși, nu suntem tâmpiți. Chiar nu înțeleg de ce nu am luat până acum nicio farfurie. E groasă”, au spus concurenții din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Juratul a fost foarte deranjat de faptul că echipa lui nu luase în acel moment nicio farfurie.

”Se poate așa ceva? Pur și simplu m-a dat peste cap, nu e corect”, a spus juratul.

Juratul s-a mutat împreuna cu iubita lui Doina Teordoru

Cei doi se iubesc foarte mult, iar de curând au făcut pasul cel mare și s-au mutat împreună. Cu toate că nu mulți le dădeau prea multe șanse la început, relația lor s-a consolidar foarte repede și a evoluat foarte rapid.

„Vreau să construiesc, nu mă grăbesc nicăieri. Vreau să merg la pas, s-o țin pe Doina de mână pe toate întinderile de nisip din lume, s-o plimb pe toate bărcile, iar ea să-mi spună toate poeziile din lume. (..)”, a declarat aceasta pentru viva

Citește și: A câștigat la loterie o sumă uriașă, iar acum își caută soție cu care să împartă banii: ,,Vreau doar să mă îndrăgostesc”

Citește și: România s-a calificat în grupele principale la CE de handbal feminin. Victorie decisivă cu Macedonia de Nord