CASTIGATOR EXATLON 2018: Alex, instructorul de dans care concurează pentru premiul cel mare de la Exatlon

CASTIGATOR EXATLON 2018. Alex Nedelcu sau "Bentiţă" din cauza bandenei pe care o poartă este unul dintre cei mai controversaţi concurenţi de la Exatlon, fiind criticat şi de concurenţii eliminaţi şi de unii fani al concursului.

RomaniaTV.net
22 mai 2018, 19:44
CASTIGATOR EXATLON 2018: Alex, instructorul de dans care concurează pentru premiul cel mare de la Exatlon

CASTIGATOR EXATLON 2018. Alexandru Nedelcu este din Buzau si este instructor de dans la un club local administrat de familia lui. Cu doi ani in urma, el si-a incercat insa norocul in Canada, unde a locuit o perioada.

Alex, sau „Bentita”, cum a fost acesta poreclit de colegi datorita bandanei albastre pe care o poarta aproape tot timpul, a avut in Canada o partenera superba. O partenera de dans, evident. Danika si Alex au format un cuplu pe ring incepand cu anul 2015 si au participat la mai multe competitii de amatori, cea mai buna clasare fiind un loc 7 la Adult Latin Championship, comprtitie care a avut loc la Toronto, in 2016.

In rest, cei doi au dansat la evenimente si demonstrativ, la diverse spectacole. Danika si Alex se potriveau de minune, insa pana la urma distanta i-a despartit. Alex a hotarat sa se intoarca la Buzau, pentru a antrena copii, iar Danika a ramas acasa, in Canada.