Câştigător iUmor 2021. Surpriză URIAŞĂ în finala iUmor din 26 decembrie. Cine a câştigat 20.000 de euro

Duminică, 26 decembrie 2021, în marea finală, telespectatorii au ales câștigătorul iUmor din acest sezon.

27 dec. 2021, 00:50
Câştigător iUmor 2021. Surpriză URIAŞĂ în finala iUmor din 26 decembrie. Cine a câştigat 20.000 de euro

Virgil Ciulin este câștigătorul iUmor 2021, sezonul 11. Stevo Joslin, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Virgil Ciulin au fost cei patru concurenți care au intrat la votul publicului. Aceștia au adus momente de excepție în fața juraților, însă unul singur a fost ales câștigător și astfel a câștigat merele premiu în valoare de 20.000 de euro.
În urma votului telespectatorilor, Virgil Ciulin este câștigătorul Sezonului 11. „Nu mă așteptam. Vă mulțumesc și sper să ne vedem anul viitor la niște show-uri de standup”, a spus fericitul câștigător.

Câştigător iUmor 2021. Virgil Ciulin, concurentul pentru care s-a votat de două ori și pentru care Mihai Bendeac a „luptat” cu Cheloo, a obţinut cele mai multe voturi.

Virgil Ciulin a reușit să-i facă pe jurați să se amuze copios la numărul său de stand-up comedy din finala sezonului 11 de iUmor. Virgil Ciulin a reușit să creeze un moment inedit de umor, care a fost pe gustul juraților iUmor 2021. Chiar dacă acesta nu l-a convins în primă instanță pe Cheloo de abilitățile sale de comedie, Mihai Bendeac „a luptat” ca Cheloo să-și schimbe votul, lucru care s-a și întâmplat.

Virgil Ciulin a reușit să creeze un moment demn de o finală iUmor, unde a fost foarte apreciat de juriu.

„Iată-mă sunt aici. Am venit într-un mindset foarte bun astăzi, nu poți scoate niciun cuvânt rău de la mine”, spune concurentul înainte de a-și spune glumele.

„Bună sara, bine v-am găsit. Mă bucur că sunt aici. M-am pregătit să fiu aici. eu de 7 ani mă tund singur. Nu mă simt confortabil de intimitatea cu frizerul. Am fost la Dani BarberShop. Dar din prima mi s-a ridicat părul pe ceafă. Dani nu am încredere în tine. Dacă îți dau voie să mă atingi pe ureche deja avem o relație. Pune mâna pe bărbiță. Suntem din România, nu cred că sunt singurul care are mai mule sticle goale de șampon.

Am crescut la țară, într-o familie modestă. Nu făceam foamea, dar ca să înțelegeți nivelul, era o reclamă la ciocolată, noi reeditam reclama cu pâine. De Crăciun, sub pom, găseam dulciuri, până nu a mai avut crăci copacul ăla. Bă tati, dar unde e anul ăsta pomul nostru și mi-a zis stai liniștit nu există Moș Crăciun”, au fost câteva dintre glumele făcute de el.

Jurizarea lui Virgil Ciulin la iUmor 2021, 26 decembrie în finală
„Domnule Ciulin ești pe direcția bună, dar încă nu ai găsit soluția să pui tot în gălată și să organizezi, foarte mult brut de calitate fără montaj bun”, spune Cheloo.

„Virgil, așa cum ne-am întâlnit eu ți-am zis că sunt fanul tău. Mi-ai demonstrat că acest stil al tău te poate face un stand-upper foarte bun. Dacă nu vei ajunge la votul publicului e o mare greșeală. Tu ai mult potențial”, spune Mihai Bendeac.

„Eu cred că ești un tip foarte sensibil și empatic. Doar unul ca tine poate forța nota așa. Ai fost foarte bun”, spune Delia.

Finala iUmor 2021, sezonul 11, s-a dovedit a fi una extrem de spectaculoasă, cu momente de stand-up comedy și roast-uri care i-au amuzat atât pe jurați, cât și pe telespectatori. Cei 11 concurenți au avut momente neașteptate și de-a dreptul ieșite din tipar, cu care au fost felicitați de public, dar și de jurați.

Marele câștigător iUmor a surprins cu un număr de umor memorabil cu care a smuls multe răsete din partea tuturor, moment ce a scos la iveală talentul și spontaneitatea celui care a obținut marele trofeu iUmor din sezonul 11.

Momentul de stand-up a fost unul extrordinar care a reușit să îi facă pe jurații să aștepte cu sufletul la gură și să savureze din plin fiecare glumă a sa.

Câştigător iUmor 2021. iUmor, cea mai îndrăgită emisiune de umor din România, se apropie de finalul celui de-al unsprezecelea sezon. 11 finaliști vor încerca să câștige iUmor și premiul de 20.000 €, duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Mihai Bendeac a primit o ofertă de la ProTv pentru a apărea la „Românii au Talent”. Ce a decis juratul de la iUmor
Câştigător iUmor 2021. După 12 ediții pline de umor, pe parcursul cărora Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere extraordinare ale unor concurenți veniți din întreaga lume, cei trimiși în finală datorită votului telespectatorilor sunt Claudiu Medeș, Stevo Joslin, Octavian Man, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Petre Roman, Valentin Andrieș, Mădălin Ghioc, Tudor Costina, Virgil Ciulin, dar și Teodor Stroe, concurentul care s-a alăturat în urma câștigării semifinalei de săptămâna trecută.

Finala iUmor 2021 pe Antena 1 Live

Finala iUmor din acestă duminică se anunță a fi una interesantă atât din punct de vedere al conținutului adus de cei unsprezece concurenți, cât și din prisma reacțiilor celor trei jurați. Vor fi numere care vor readuce la viață jurații emisiunii, care vor bucura, supăra și enerva, totul de dragul umorului.

Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: „Am niște glume pe care nici eu nu le înțeleg”
Câştigător iUmor 2021. Finala ”iUmor” este înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre finaliști își va prezenta numărul pregătit. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la votul celor de acasă, în marea finală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel vor fi eliminați din competiție.

Publicul telespectator va putea alege marele câștigător al premiului în valoare de 20.000 de euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului.

Câştigător iUmor 2021. Ce jurat a fost favoritul tău

Campania Râzi cu poftă a ajuns la sfârșit, iar spectatorii iUmor s-au distrat, au votat și au ales care dintre cei trei jurați este câștigătorul. Ce e mai important, însă, este că toată lumea și-a mai făcut un prieten: pe maestrul snack-urilor incredibile de la Alka, elefantul Manole.

Weekend de weekend, telespectatorii aleg emisiunea iUmor pentru cea mai bună pauză de relaxare din săptămână, când vor să râdă cu poftă și să se simtă cu adevărat bine, la ei acasă. Până recent, au putut să ia parte și la campania sustinuta de Manole, care le-a adus și mai multe zâmbete pe buze.

 Ce jurat iUmor a fost ales câștigătorul campaniei „Turtește-te, sucește-te sau sparge-te de râs cu Delia, Bendeac și Cheloo”

 

Telespectatorii au avut de votat la ce momente din emisiune să se uite în digital în funcție juratul iUmor care le place mai mult. Sub motto-ul „Turtește-te, sucește-te sau sparge-te de râs cu Delia, Bendeac și Cheloo”, fanii emisiunii de la Antena 1 au avut ocazia să își aleagă numerele amuzante din show după ce au votat pe https://razi.a1.ro/.

Cu mulți concurenți surprinzător de amuzanți, cu momente care au sucit perspectiva, cu explozie de umor, momente greu de uitat sau concurenți neobișnuit de haioși, cu momente care au turtit rutina și au schimbat perspectiva, telespectatorii iUmor au avut de unde alege.

Așa se face că cei mai mulți dintre ei au ales să se spargă de râs împreună cu Cheloo, l-au votat în număr mare și l-au ales pe el câștigătorul campaniei Râzi cu poftă.