Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: „Am niște glume pe care nici eu nu le înțeleg”

Zannidache, fost concurent la Survivor (Kanal D) şi Chefi la cuțite (Antena 1), a urcat pe scena iUmor unde a făcut senzație cu roast-ul său. Zanni nu a ezitat să recunoască în faţa tuturor că se simte copleșit de emoții.

12 dec. 2021, 23:51
Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: „Am niște glume pe care nici eu nu le înțeleg”

Am foarte multe emoţii în momentul de faţă, dar mă consolează că am văzut în emisiunea voastră oameni care n-au nicio treabă cu umorul şi încă sunt aici şi sunt şi plătiţi pentru treaba asta„,

Am niște glume pe care nici eu nu le înțeleg, dar…”, a spus Zannidache. “Ce vă uitați așa la mine? (…) Așa arăta și Copoț în tinerețe după ce adormea la petreceri și îl desenau băieții cu markerul pe față”, a continuat Zanni.

Am crescut orfan și sărac. (…) Se pare că va trebui să spun asta la fiecare emisiune ca să ajung la sufletul publicului”, a mai adăugat Zanni.

Fostul concurent Chefi la cuțite a mai vorbit despre felul în care oamenii reușesc să se îmbogățească: “Elon Musk a pornit de la zero. Taică-su săracu era miner. Avea o mină de smaralde”.

Totodată, el a povestit și despre experiența de la Chefi la cuțite.

Citeste si Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: „Am niște glume pe care nici eu nu le înțeleg” 

M-am dus acolo să gătesc. O să mă întrebați de ce. De foame. Mai primești un ban, te mai vede lumea la televizor, mai un TikTok, ai fentat și ziua de azi și uite așa mi-am luat și primul apartament. Acasă oricum nu aveam ce să fac exact ca Bordea la Capatos, aşa că am zis să mai apar şi eu la tv, cum zice tavi Clonda când mai apare la Gabriela Cristea în emisiune. Exact ca mine, atât că pe mine mă mai invită şi alţii, pe el doar nevasta ”, a zis Zanni.

Zanni, roast de excepţie la iUmor: „Am niște glume pe care nici eu nu le înțeleg”

Zannidache a reuşit, practic, performanţa de a lua la roast inclusiv textul pe care îl avea în față, punând la îndoială aproape fiecare glumă. “Mamă, gluma asta mi-e frică să o fac”, a zis Zanni înainte de a face o glumă rasistă: „În toată istoria ei, România a lansat doi sateliţi: primul, în 2012, nu a funcţionat nici la lansare. Practic, am aruncat nişte gunoi în spaţiu să facem în ciuda ălora care adună fier vechi că n-au cum să ajungă la el”.

Zanni l-a luat la roast și pe Mihai Bendeac.

Noi doi semănăm destul de mult. Încercăm să supraviețuim fără să facem nimic. Mă rog, parcă tu supraviețuiești mai bine. Am auzit că donezi bani pentru oameni cu probleme. (…) Am tot trecut pe la bancă și am întrebat dacă a intrat ceva de la Bendeac”, a mai spus Zannidache.

În ciuda emoţiilor, Zanni a reuşit să-i cucerească pe juraţi încă de la prima glumă: „Dacă ar exista premiul Nobel pentru sinceritate…”, a fost replica lui Mihai Bendeac, care a adăugat: „Mi se pare absolut senzațional ce a putut să gândească băiatul ăsta! A fost un fel de roast în roast!”.

Citeste si Mihai Bendeac, dezvăluiri fără perdea despre fanteziile cu Denise Rifai. Juratul de la „iUmor” nu s-a putut abţine