CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2014: S-a aflat cine va lua trofeul în acest an

CASTIGATOR MASTERCHEF 2014: Chiar daca la televizor concursul Masterchef continuă cu emoţii pentru concurenţi, filmarile s-au incheiat inca de acum cateva saptamani. 

28 mai 2014, 12:27
CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2014: S-a aflat cine va lua trofeul în acest an

CASTIGATOR MASTERCHEF 2014: Conform wowbiz.ro, castigatoarea MASTERCHEF 2014, EDITIA 4 este Georgeta Jesica Zamfir, cea mai emotiva dintre toti concurentii ramasi la ora actuala in competitie.

CASTIGATOR MASTERCHEF 2014: Conform fisei sale de prezentare in competitie, Jesica are 28 de ani, este din Ploiesti, e casatorita si are un baietel de doi ani. A plecat in Spania sa faca rost de bani pentru facultate si a ajuns sa stea 7 ani in Sevilla. Provine dintr-o familie modesta, cu inca o sora si un frate, si inceput sa gateasca de mica, de la 10 ani, nevoita fiind sa pregateasca masa in casa. Cat a stat in Spania, a facut curatenie in case timp de un an, apoi s-a angajat ca barmanita intr-o cafenea si dupa ceva vreme a ajuns chiar managerul cafenelei, pe care a administrat-o 3 ani. 

CASTIGATOR MASTERCHEF 2014: „Vazand ca sunt capabila sa administrez un local fara ajutorul nimanui, am facut un imprumut si am deschis un magazin acolo. Nu a mers asa cum ma asteptam, asa ca am renuntat la el. Si ne-am decis sa ne intoarcem acasa atunci cand baietelul nostru avea un an si jumatate”, a declarat Jesica in preselectii.

CASTIGATOR MASTERCHEF 2014: Gateste variat, de la caracatita in stil gallego sau peste in crusta de sare, pana la painici cu stafide si foie gras, paella si alte preparate din zona Andaluciei. Pe langa bucataria din sudul Spaniei, ii place sa combine gusturi din bucataria araba (in special marocana), indiana si braziliana. 

CASTIGATOR MASTERCHEF 2014: Se pricepe si la dulciuri, care ii ies mereu apetisante si gustoase. Odata intoarsa in tara, s-a inscris la facultate, asa ca acum este anul I la Facultatea de Litere, Sectia Engleza – Franceza.

CASTIGATOR MASTERCHEF 2014: Pe parcursul concursului Masterchef, s-a dovedit a fi una dintre cele mai sensibile si emotive concurente.

MASTERCHEF: Au început înscreirile pentru noul sezon

MASTERCHEF: Al cincilea sezon „MasterChef” invita pasionatii de gatit sa se inscrie pe site-ul masterchef.protv.ro si sa arate Romaniei de ce sunt in stare. Dupa perioada de inscrieri, urmeaza caravana in patru mari orase din tara, care va da sansa celor inscrisi sa-si demonstreze abilitatile culinare.

Caravana „MasterChef” ajunge pe 7 iunie in Cluj-Napoca, pe 14 iunie in Iasi si pe 21 iunie la Timisoara. Turul prin tara se incheie la Bucuresti, cu preselectiile de pe 5 si 6 iulie. In cadrul probelor preliminare, participantii sunt invitati sa aduca propriile preparate, deja pregatite, pentru a dovedi locul pe care il merita in cadrul competitiei.