CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014 este trupa BRIO SONORES VIDEO

BRIO SONORES ESTE câştigătorul din acest an al show-ului românii au talent. CÂŞTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT 2014 va primi un premiu de 120.000 de euro. 

RomaniaTV.net
16 mai 2014, 21:36

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014. Ultimii trei rămaşi în cursa pentru marele premiu de la Românii au Talent 2014 sunt Leon Magdan, Andrei Cerbu şi Brio Sonores. În urma votului, s-a decis ca trupa BRIO SONORES să câştige marele premiu, locul secund să fie ocupat de Leon magdan, iar Andrei Cerbu să se afle pe ultimul loc al podiumului.

Mesaj EMOŢIONANT al unui CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014. Vezi cui a dedicat succesul

Brio Sonores s-a infiintat in anul 2009, in cadrul Seminarului Teologic „Sfintii Trei Ierarhi” de pe langa Manastirea Zabriceni, initial fiind un cor bisericesc. Colectivul a avut o evolutie calma pina in in anul 2013, cand a inceput sa abordeze genul pop-opera, de atunci a inceput sa cunoasca un mare succes, evoluind in orice tipuri de evenimente. Au participat la diferite concursuri si festivaluri nationale si internationale. La formare a participat fiecare membru in parte, muncind si sacrificind in aceeasi masura timp si resurse pentru dezvoltarea „Brio Sonores” Formatia acum are 8 membri Varsta este cuprinsa intre 22 si 35 de ani. Valeriu, Adrian si Alexei sunt solisti ai Teatrului de Opera si Balet, iar restul sunt studenti ai Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice. Toti au pornit de la cor bisericesc si astfel au continuat impreuna sa creeze ceva nou, ceva unic la noi in tara. Toti au studii muzicale. Muzica este si hobby, si lucru, si tot timpul, chiar si acasa cantam. 🙂 Inspiratia vine de la cei mai buni interpreti de muzica academica din lume, ne inspiram, dar in aceeasi masura vrem sa nu plagiem, sa cream ceva nou. Deoarece activam in incinta Teatrului de Opera, repetitiile le facem in teatru, conditiile fiind cit de cit decente, pina vom ajunge sa avem studioul propriu. Oficial nu suntem sustinuti de nimeni, dar neoficial sunt niste oameni cu un suflet enorm care au grija de noi cand au posibilitate”

„Cantam in cafastrul Manastirii Horesti in fiecare duminica, unde ne rugam si ii multumim lui Dumnezeu pentru tot ce face pentru noi. Suntem toti foarte buni prieteni, doar asa reusim sa mergem inainte si sa ne intelegem in orice moment. Pentru noi acest proiect este deja familia noastra, nu am putea trai fara el, nu am putea fara emotiile pe care le traim in timpul prestatiilor noastre, fara energia calda a publicului. Familiile ne sustin intru totul, sunt alaturi de noi si cred in noi si in Brio Sonores. Peste 5 ani vedem formatia pe cele mai frumoase scene ale lumii Unul dintre cele mai frumoase momente a fost in timpul preselectiei „Romanii au talent” cind sala arhiplina a Teatrului de Opera ne-a aplaudat minute in sir, noi fiind ca in alta dimensiune, o traire unica, niste senzatii noi si extraordinare pentru noi, iar Andra a venit, ne-a pupat in parte pe fiecare si ne-a dat cartea verde, care ne duce direct in semifinala! A fost un moment unic pentru noi! Noi muncim sa devenim cat mai buni posibil! La „Romanii au talent” am hotarit sa venim deoarece vrem sa fim auziti, vrem sa stie lumea de acest gen care se bazeaza pe vocea naturala-vie, care prin vibratia suflletului creeaza o melodie pentru alt suflet care asculta. Ne-am hotarit de indata ce am auzit de preselectia nationala. Experienta de la „Romanii au talent” a fost unica, impresionanta, deoarece am putut sa aratam oamenilor produsul muncii noastre de ani buni. Mergem la concurs sa facem un test, sa aflam la ce nivel suntem, dar si cu toata speranta sa castigam! Daca am castiga, am investi banii intr-un studio propriu unde sa realizam toate ideile noastre musicale”, spuneau membrii trupei Brio Sonores înainte de FINALA ROMÂNII AU TALENT.

 

ROMANII AU TALENT 2014. Catalin Mihalache a castigat chiar inainte de a intra in competitia finala. El a primit premiul pentru originalitate in valoare de 10.000 de euro.

VEZI ŞI ROMÂNII AU TALENT. Concurentul care a desenat cu toate părţile corpului. Fotografii UIMITOARE

ROMANII AU TALENT 2014: Cine a concurat în finală

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Brio Sonores 

 

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Sabin Cojocaru

 

 

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Lupta pentru ultimul loc in MAREA FINALA s-a dat intre Alexandra Siverenco si Cezar Balasoiu. 

„Mi-au placut ambele numere, dar mereu o sa inclin pentru numarul care imbina performanta, calitatea si studiul. Pntru mine nu conteaza in competitia asta daca esti copil sau adult. Cred ca trebuie sa mearga in finala actele de calitate incontestabila. Un act excelent care trebuie sa fie in finala este Alexandra Siverenco”, a votat Mihai Petre, iar votul lui Andi Moisescu a trimis-o pe micuta balerina in marea finala.

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Alexandra Siverenco

 

 

Acestora li se adauga cei 12 finalisti din editiile trecute:

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Andrei Cerbu

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Los Hermanos Dinamita

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Workout

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Stefan Popescu aka Fane Mississippi Delta Blues

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Raul Gheba

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Catalin Mihalache

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Leon Magdan

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Cvintetul Anatoly

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Claudia Stroe

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Emy Dragoi

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Octavian Stoica

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Catalina Tampau & Alin Beca