CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017 este Lorelai Moşneguţu

CÂŞTIGĂTOR ROMANII AU TALENT 2017. Lorelai Moşneguţu a fost preferata publicului dintre cei 11 finalişti. Surprinzător pentru mulţi, soprana Paula Rad, considerată una dintre favorite, a ocupat doar locul 6 în preferinţele publicului.

RomaniaTV.net
02 iun. 2017, 21:15
CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017 este Lorelai Moşneguţu

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2017 este Lorelai Mosnegutu. În FINALA ROMANII AU TALENT Lorelai a interpretat piesa Rise Like a Phoenix, cu care Conchita Wurst a câştigat Eurovision. Înainte de anunţarea câştigătorului, Lorelai declara că dacă va câştiga premiul de 120000 de euro îşi va cumpăra un apartament situat la parter, pe care îl va mobila personalizat şi adaptat nevoilor sale, că va investi în cariera sa muzicală şi că restul de bani îl a dona copiilor orfani şi săraci.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017, FINALĂ. Lorelai Mosnegutu are o poveste cutremurătoare

Pe locul 2 s-a clasat OK World Wide, iar pe 3 a fost Fang Shuang.

Clasamentul stabilit ca urmare a voturilor trimise de telespectatori prin SMS este următorul:

4. Eva Timuş

5. Florin Nae

6. Paula Rad

7. George Aghinea

8. Hera Zăuleţ si Marius Moldovan

9. Beniamin Dumbravan

10. Aeros

11. Run to Infinity

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Eduard Antal, premiul de originalitate în FINALA ROMANII AU TALENT

FINALA ROMANII AU TALENT 2017 a adus în faţa telespectatorilor 11 finalişti pregătiţi în cel mai mic detaliu cu momente uluitoare, surprize de proportii si mai ales cu emoţie.

FINALA ROMANII AU TALENT:  Dupa un sezon incendiar, care s-a remarcat prin reprezentatii minunate, emotii si mult talent, in cursa pentru marele premiu de la Romanii au talent au ramas 11 concurentii.

Vineri, pe 2 iunie, finalistii Romanii au talent 2017 au intrat in ultima runda a cursei pentru castigarea marelui premiu de 120 000 de Euro.

FINALIŞTI ROMÂNII AU TALENT:

  • Fang Shuang
  • Florin Nae
  • George Aghinea
  • OK World Wide
  • Hera Zaulet si Marius Moldovan
  • Lorelai Mosnegutu
  • Beniamin Dumbravan
  • Aeros
  • Paula Rad
  • Run to infinity
  • Eva Timus – Wild Card

Concurentii au făcut un spectacol senzational, au primit aplauze din partea publicului si au transmis foarte multa energie si bucurie. Cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu au urmarit cu atentie fiecare reprezentatie, au avut comentarii savuroase si s-au bucurat sa vada evolutia finaliştilor, iar Smiley si Pavel Bartos au adus distractia in casele tuturor telespectatorilor.

Damian Draghici, reintors la naiul romanesc, a interpretat alaturi de taraful sau o doina instrumentala la nai, o doina vocala si piesele La Ciolpani la crucea-nalta si Hai, hai cu trasioara.

”Este o onoare pentru mine sa fiu invitat la Romanii au talent. Acesta este motivul pentru care am creat acest moment special, un moment de muzica romaneasca folclorica. Acest moment marcheaza intoarcerea mea, dupa 30 de ani, la muzica populara romaneasca, pe care am inceput s-o cant de cand ma stiu.”, a declarat Damian Draghici.