CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021. Surpriză uriaşă, cine este concurentul care pleacă acasă cu 120.000 de euro!

Vineri seară, 28 mai 2021, în urma voturilor acordate de public, s-a aflat cine este câștigătorul sezonului 11 Românii au talent, care va pleca acasă cu un cec în valoare de 120.000 de euro.

27 mai 2021, 23:24
CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021. Surpriză uriaşă, cine este concurentul care pleacă acasă cu 120.000 de euro!

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021. UPDATE : Cum arată podiumul Românii au talent 2021:

Locul 1: ANA MARIA MĂRGEAN, 120.000 de euro

Locul 2: GIM, 20.000 de euro

Locul 3: ART OF ROBOTS, un cec de 10.000 de euro

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021. Vineri seara, cei 11 finaliști vor intra pe scena Românii au talent pentru show-ul suprem, la finalul căruia va fi desemnat cel mai talentat român, premiul pus la bătaie fiind de 120.000 de euro.

Cele două semifinale LIVE ale show-ului ”Românii au talent” au decis. 11 eroi – unu și unu – sunt gata pentru bătălia finală, iar destinul lor este în mâinile tale.

Actorul Marius Drăguș, care îi dă viață lui Magitot, nu este străin de scena de la Românii au Talent. Acesta a mai participat la emisiune în anul 2019 când a și câștigat Premiul de Originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021, lista finaliştilor

1 NARCISA UNGUREANU

7 RAREŞ TRUFEA

8 DARIA BATSCHI-BELECA

10 ANA MARIA MĂRGEAN

11 DUO TURKEEV

12 GIM

19 DEAN BOWMAN

21 ART OF ROBOTS

20 MAGITOT

23 REMI MARTIN

24 FILIP CIOC

Când și-a descoperit talentul Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc de la „Românii au talent” 2021. „Vreau să devin o artistă la fel de apreciată ca Andra”

Toți cei 11 concurenți vor putea fi votați vineri, 28 mai, în timpul emisiunii, după START VOT, prin sms și online, pe romaniiautalent.protv.ro.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021: Narcisa Ungureanu, parcursul următorului mare STAR al muzicii populare românești

Narcisa a venit în preselecții cu un moment energic de muzică populară și i-a convins pe jurați că merită să ajungă în semifinală.

În prima semifinală, Narcisa nu a obținut suficiente voturi pentru a ajunge în finală, însă Wild Card-ul oferit de jurați a trimis-o direct în cursa pentru marele premiu.

Narcisa dansa în pătuț când era mică pe muzică populară. La 3 ani a fost la prima ei filmare, la un concurs la o televiziune locală. De atunci a adunat 40 trofee și 30 medalii, așa că spune că nu știe cum este să ieși pe locul 2.

Pe lângă faptul că e artistă, se descurcă foarte bine și la școală, iar în toată această perioadă a vrut să știe când va putea reveni alături de colegi. E talentată și în gospodărie, și deși nu a avut niciodată o vacă, a învățat prin vecini cum să o mulgă. Îi place să cânte, să danseze și să facă curățenie. A venit decisă să treacă de etapa preselecțiilor, iar de acum vrea să se gândească la marele premiu.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021 Remi Martin, concurentul care ne-a dat impresia că plutește pe scena talentelor. Are un parcurs incendiar la Românii au talent

Marea finală Românii au talent 2021. Ei sunt finaliştii sezonului 11

Remi Marin a avut un moment în preselecții pe cât impresionant, pe atât de emoționant. Acrobatul ne-a lăsat impresia că plutește pe scenă, iar talentul lui deosebit l-a trimis direct în semifinală.

Momentul lui din semifinală a fost la fel de spectaculos, iar publicul a decis că merită să lupte pentru marele premiu, în finala Românii au talent.

Al doilea Golden Buzz oferit de Pavel și Smiley a fost pentru Remi, acrobatul la Chinese pole care i-a purtat pe toți cei din sală, dar și de acasă într-o lume de poveste. Născut în Germania, acesta a început teatrul clasic la 8 ani, iar la 19 ani a făcut parte dintr-un proiect de circ. După ce a învățat elementele de bază, a început să le îmbine cu elementele de actorie. La 21 ani a intrat la școala de balet și circ din Berlin și a fost primul din Germania care a abordat această ramură a circului, acrobații la Chinese pole. Fan al lui Charlie Chaplin, pasionat de surf, Remi visează să regizeze propriul spectacol pe care să-l prezinte în jurul lumii.

Românii au talent 2021: Filip Cioc vede cu inima și cântă cu tot sufletul. Parcursul până în finala sezonului 11

Filip Cioc are 10 ani, este din Galați și studiază la Școala nr 5 din Galați, școală normală, deși condiția lui Filip este specială. În acest moment, vederea lui Filip nu este foarte dezvoltată și are nevoie de asistență pentru a se descurca. Filip a început să cânte înainte de a vorbi. A început să ia lecții de canto de la 5 ani, la 6 ani a început pianul și la 8 cursurile de teatru muzical. Ambii părinți sunt economiști. Mai are un frate de 15 ani, pasionat de IT și o soră de 6 ani care dansează și cântă piesele lui Filip. Interpretarea lui l-a făcut pe maestrul Călinescu să apese butonul de aur și să-l trimită direct în semifinale.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021: Duo Turkeev, parcursul celei mai frumoase familii de acrobați

Dmytro și Julia, membrii Duo Turkeev, au avut un moment fantastic în preselecții, dar și mai uimitor a fost momentul lor din preselecții când și-au prezentat momentul alături de cele două fiice ale lor, Liliya și pe Renata.

Emoția numărului lor de acrobație a ajuns la public și iată că au ajuns în marea finală, în urma voturilor.

Dmytro și Julia sunt o familie care împărtășește atât viața de acasă, cât și cea de pe scenă. Cei doi soți s-au cunoscut în Canada când Dmytro lucra la Cirque du Soleil, iar în urma unui casting la care au apărut 5 concurente, a ales-o pe Julia.

Împreună au acum două fete, pe Liliya și pe Renata, iar la antrenamente pregătesc mereu momente noi. Visează la marele premiu pentru a-și putea crea propriul show de circ. Văzându-i pe părinți, Liliya și-a dorit să aibă o carieră în același domeniu, iar de la 3 se antrenează pentru a fi și mai bună!

Românii au talent 2021: Dean Bowman și parcursul profesorului de gospel în Reșița până în finala sezonului 11

Dean cântă de la 5 ani și iubește muzica gospel, reggae și soul. Vine dintr-o familie de pasionați de muzică, ambii părinți cântând doar la nivel de amatori. În urmă cu patru ani a ajuns în România și a hotărât să râmână aici, în Reșița, unde s-a și căsătorit cu o româncă. Acolo a deschis o școală de muzică, unde face voluntariat. Predă gratuit cursuri de muzică tinerilor care își doresc să se dezvolte în domeniu. Spune că cel mai mare vis al lui se întâmplă deja și consideră că este menirea lui să poată da mai departe din harul său generațiilor mai tinere.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021 GIM, ambasadorul luptei pentru dreptate. Parcursul său până în finala sezonului 11

Ghintan Ion Mihai, GIM, așa cum publicul l-a cunoscut este un puști de 19 ani, din Timișoara, cu o poveste de viață tulburătoare.

Abandonat la orfelinat de la 9 luni, de unde a fugit când a mai crescut, refugiat în stradă, GIM a depășit orice provocare și a învățat să se ridice indiferent de greutăți. A fost singurul din orfelinat care mergea la liceu, locul în care a descoperit muzica… singurul lucru care-l relaxează. Viața dură pe care a trăit-o pe străzi l-a întărit și l-a făcut să compună, să învețe și să lupte pentru a ajunge cât mai sus!

La prima sa apariție pe scenă, GIM a reușit să-i emoționeze pe jurați cu piesa sa, în care a inclus toată durerea, furia, dar și ambiția, acumulată de-a lungul anilor. Pentru GIM muzica a fost un refugiu, care l-a propulsat ulterior către un viitor la care doar a visat, acela de a cânta pe o scenă, în fața unui public numeros.

”Muzica pentru mine înseamna: mama, tata, fratele…”, spune concurentul care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu.

În semifinală, GIM a venit cu o altă piesă emoționantă, iar votul telespectatorilor l-a ajutat să ajungă în finala sezonului 11 Românii au talent.

Românii au talent 2021 – semifinala 2. Trupa Art of Robots l-a resuscitat pe Frankenstein, în direct, pe scenă

Vineri seara, Art of Robots a cucerit scena ”Românii au talent” cu un număr de dans ireal. Cei din trupa Art of Robots au fost surprinși atunci când au luat Golden Buzz-ul, declarând că nu se așteptau, mai ales că înainte de preselecție, aceștia s-au antrenat exclusiv online. ”A fost un moment de neuitat”.

Originari din Republica Kârgâză, cei din trupa Art of Robots spun că s-au îndrăgostit de România. Cei patru activează în această formulă de doar șase luni. ”Este extraordinar”, a spus Florin Călinescu.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021 Daria Batschi-Beleca și momentele sale magice la harpă. Parcursul ei până în finala sezonului 11

Daria Batschi-Beleca a creat un moment magic în preselecții, pe scena Românii au talent. Astfel, Andi Moisescu, fără să stea pe gânduri, a apăsat butonul de Golden Buzz.

În semifinală, Daria a reușit, din nou, să ne cucerească, iar publicul a decis că își merită locul în finală, pentru a concura pentru marele premiu.

Daria, minunea care ne-a făcut să visăm cu interpretarea ei la harpă, a descoperit acest instrument în urmă cu cinci ani. S-a îndrăgostit de muzică încă din clasele primare, pianul fiind prima ei dragoste. Nevoită să aleagă un alt instrument… s-a îndreptat către harpă, iar de atunci drumul în viață i-a devenit mai clară.

Nu are regrete, iar fiecare concurs în care se implică este tratat cu seriozitate maximă. Consideră că a moștenit talentul de la mama ei, care a făcut parte din corul școlii. Descurajată de colegi, dar mereu motivată de familie, Daria are un vis clar: să ajungă solistă!

Românii au talent 2021: Rareș Trufea și dovada că talentul e înnăscut. Parcursul său până în finala sezonului 11

Puștiul care cântă la pian și cu vocea i-a făcut pe Smiley și Pavel să apese primul lor buton de aur… aflat direct în backstage! Rareș este elev la Piatra Neamț, unde stă la camin, iar școala a fost și este pe primul loc în viața lui. Spune că și-a descoperit talentul încă de la vârsta de 6 ani când tatăl lui a lovit un pahar cu o lingură, iar el i-a spus ce notă muzicală este. Chiar pe talentul lui îl și moștenește, acesta fiind un liber profesionist solist vocal! Visează să exceleze în muzică, să ajungă la Conservator într-o altă țară și să își poată cumpăra un pian rece.

Românii au talent 2021: Ana Maria Mărgean, micuța ventriloc, și parcursul ei până în finala sezonului 11

Ana Maria Mărgean și a ei prietenă, Lizzie, au fost o mare surpriză pentru jurați, iar Andra nu a putut să o lase să plece fără butonul auriu. Talentul Anei pentru muzică a fost descoperit de părinții ei, iar de la 5 ani a început lecțiile de canto. De 2 ani, a descoperit pe YouTube, arta ventrilociei, iar prima ei păpușă a fost o marionetă pe care o avea de la unul dintre frații ei. Lizzie a fost un cadou primit anul trecut și imediat au devenit cele mai bune prietene, cele două petrecând foarte mult timp împreună. Aceasta a fost prima lor apariție… și s-a dovedit a fi începutul unei frumoase cariere!

loading...
Partenerii noștri