ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 21 mai 2021. Dintre ei se alege CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021

Sezonul 11 al show-ului de la Pro TV se apropie de sfârșit. În total, sunt două semifinale, iar în marea finală vor ajunge doar 11 concurenți. Rămâneţi pe romaniatv.net pentru a afla lista norocoşilor.

21 mai 2021, 16:39
ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 21 mai 2021. Dintre ei se alege CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021

ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 21 mai 2021 UPDATE.

Concurenții au adus reprezentații pline de energie și emoție și au reușit încă o dată să impresioneze publicul și jurații.

Toți 12 au fost la înălțime și au făcut show, însă doar cinci dintre ei au obținut un loc în marea finală în urma voturilor telespectatorilor: Remi Martin, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman și Magitot. Tot aseară, jurații și-au folosit și wild card-ul din acest sezon și au ales cel de-al 11-lea finalist, Narcisa Ungureanu .

Andi, Andra, Alexandra și Florin au ales și ultimii doi candidați la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro: Maria Rădeanu și Art of Robots. Aceștia li s-au alăturat Dariei Batschi Beleca și celor de la Duo Turkeev. 

ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 21 mai 2021. În această seară, de la 20:30, ultimii 12 semifinaliști vor urca pe scena Românii au talent și își vor prezenta momentele pe care le pregătesc în detaliu. Cei care vor lupta să cucerească publicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală sunt: Remi Martin, Cosmin și Louise, Raisa Chiribuță, Simion R Ștefan, Magitot, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman, Maria Rădeanu, Elena Gatcin, Dorinel și Costel Cutiuță și Ruslana Krutas.

ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV

La finalul serii, cei mai votați 5 concurenți de către public se vor califica, automat, în marea finală. Dintre cei 14 concurenți care nu au mers mai departe din cele două semifinale, unul va primi un wild card din partea juraților. Astfel, în finală vor fi 11 concurenți care vor lupta pentru marele premiul în valoare de 120.000 de euro.

Tot în această seară, membrii juriului vor face două noi propuneri pentru premiul de originalitate. Astfel, cei de acasă vor avea de ales pentru premiul în valoare de 10.000 de euro dintre Daria Batschi – Beleca, Duo Turkeev și cele două momente propuse diseară.

Când și-a descoperit talentul Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc de la „Românii au talent” 2021. „Vreau să devin o artistă la fel de apreciată ca Andra”

Și în această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest seriviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.

De la 20:30, nu ratați ocazia de a vă bucura de un spectacol fascinant în ultima semifinală a sezonului 11!

Art of Robots, Cosmin și Louise, Dorinel și Costel Cutiuță și Simion R. Ștefan, despre a doua semifinală Românii au talent

Art of Robots, Cosmin și Louise, Dorinel și Costel Cutiuță și Simion R. Ștefan sunt patru dintre semifinaliștii sezonului 11 Românii au talent, aceștia ajungând în această fază a competiției după ce jurații au considerat că numerele lor au fost impresionante și demne de această fază a competiției, iar unii au primit Golden Buzz.

Cu câteva zile înainte de cea de-a doua semifinală, unde vor participa alături de alți opt concurenți, cei patru au oferit un interviu în exclusivitate în care au vorbit despre felul în care se simt, ce momente au pregătit, mărturisind și de ce ar trebui să îi voteze publicul pentru a ajunge în ultimul act.

Art of Robots: „Ne așteaptă o scenă mult mai serioasă. Avem mai multă responsabilitate.”.

Cosmin și Louise: „Am avut foarte mari emoții, considerăm că suntem foarte norocoși.”.

Dorinel și Costel Cutiuță: „M-am simțit foarte bine, eram foarte bucuros. A fost o mare realizare.”.

Simion R. Ștefan: „Te simți bine când știi că ai încercat să îi faci pe cei de acasă să zâmbească.”.

ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE Remi Martin, Ruslana Krutas, Dean Bowman și Magitot, declarații despre a doua semifinală Românii au talent

Remi Martin, Ruslana Krutas, Dean Bowman și Magitot sunt patru dintre semifinaliștii sezonului 11 Românii au talent, aceștia ajungând în această fază a competiției după ce jurații au considerat că numerele lor au fost impresionante și demne de această fază a competiției, iar unii au primit Golden Buzz.

Ea este „Îngerul” de la Românii au Talent 2021. Daria Batschi-Beleca, maestră a harpei la 15 ani, a răscolit sufletele juraților
Cu câteva zile înainte de cea de-a doua semifinală, unde vor participa alături de alți opt concurenți, cei patru au oferit un interviu în exclusivitate în care au vorbit despre felul în care se simt, ce momente au pregătit, mărturisind și de ce ar trebui să îi voteze publicul pentru a ajunge în ultimul act.

Remi Martin: „Sunt extrem de încântat să mă întorc la muncă. Repet în fiecare zi”.

Ruslana Krutas: „Vreau să îi surprind pe români. Am o susținere imensă”.

Dean Bowman: „Să fiu sincer, nu mi-am făcut speranțe să ajung aici. Este foarte plăcut să fi apreciat”.

Magitot: „M-am emoționat foarte tare. Când mi-au spus, mi-am dat seama că mai am foarte puțin timp”.

https://www.youtube.com/watch?v=KmcQDX5_I40