Câştigător Românii au talent 2021. Cine este GIM, tânărul orfan care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu. Ion Mihail Ghintan a trăit şi pe străzi: „Eram bătut, înfometat”

GIM, rapperul care a pus în scenă un moment fabulos la Românii au talent, a primit Golden Buzz din partea lui Florin Călinescu, după ce i-a impresionat pe juraţi până la lacrimi. Calificat în semifinalele concursului, Ion Mihail Ghintan are o poveste de viaţă demnă de film. A trăit toată viaţa pe străzi şi prin orfelinate.

28 mai 2021, 19:47
Câştigător Românii au talent 2021. Cine este GIM, tânărul orfan care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu. Ion Mihail Ghintan a trăit şi pe străzi: „Eram bătut, înfometat”

Telespectatorii aşteaptă cu sufletul la gură să afle cine va fi câştigător Românii au talent 2021. GIM, pe numele său real Ion Mihail Ghintan, a fost abandonat într-un orfelinat pe când avea doar nouă luni. Încă de la o vârstă fragedă, a avut parte de un moment dur, atunci când a fost separat de frate.

„El a fost înfiat. Îmi amintesc că țipam după el. S-au rupt legăturile. Ştiam că nimeni nu se mai întoarce unde este rău”, a povestit GIM, tânărul orfan care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu.

La doar 11 ani, băiatul a decis să fugă din orfelinat. A ajuns să doarmă pe străzi, iar timp de trei ani a trăit din mila oamenilor.

„Am săpat sub niște țevi. Am pus cartoane, pături. Când stăteam întins, țevile emanau căldură și nu simțeam frigul. Când îmi era mai foame, Dumnezeu mă ajuta și primeam ceva de mâncare. Strada era dură. Eram bătut, înfometat’, a povestit GIM, conform Viva!.

Cine va fi câştigător la Românii au talent 2021. Povestea tristă de viaţă a lui GIM

Deşi a trăit în condiţii chinuitoare, Ion Mihail Ghintan, rapperul GIM de la „Românii au talent”, a fost singurul copil din orfelinatul în care a crescut ce a terminat liceul.

GIM de la Românii au Talent a absolvit liceul de muzică din Timișoara. Spune că muzica i-a fost refugiu atunci când îi era cel mai greu.

„Mă duceam trist că nu aveam haine, nu aveam pachet, nu avea cine să mă ia de la școală. Profesorii mi-au fost părinți. Ei m-au ghidat”, a povestit GIM.

Unul dintre profesorii săi l-a ajutat să se dezvolte pentru a descoperi teatrul. Astfel, a prins curaj pentru a ajunge pe scena emisiunii „Românii au talent”.

Citeşte şi: CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021. Surpriză uriaşă, cine este concurentul care pleacă acasă cu 120.000 de euro!

Florin Călinescu i-a propus lui GIM să îi fie bunic

Tânărul orfan şi-a văzut visul cu ochii pe scena Românii au talent. După ce i-a impresionat pe juraţi, Ion Mihail Ghintan a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu şi aşa s-a calificat direct în semifinale. GIM a mărturisit că nu a avut bunici, motiv pentru care Florin Călinescu i-a făcut o propunere, chiar înainte de a apăsa pe butonul auriu.

„Te deranjează dacă aș fi eu bunicul tău? Crezi în povestea cu peștișorul de aur?’, a întrebat Florin.

Gim de la Românii au Talent nu a apucat să dea un răspuns complet, că a și primit vestea că merge direct în semifinale. Deşi a vrut să îi îmbrățișeze pe toți cei prezenți, nu i s-a permis să facă asta.

„Abia acum realizăm cât rău ne-a făcut pandemia asta”, a concluzionat Andi Moisescu.

Puţini ştiu că tot datorită profesorilor săi de teatru, GIM a îndrăznit sa participe la un casting. A ajuns sa joace în serialul Hackerville.

Citeşte şi: Finala Românii au talent 2021. Cine este favorit să câştige, la casele de pariuri