Finala Românii au talent 2021. Cine este favorit să câştige, la casele de pariuri

Finala Românii au talent 2021. Mai sunt doar câteva ore până când sezonul show-ului cu numărul 11 îşi va desemna câştigătorul. Vineri seara, se va afla cine va pleca acasă cu marele premiu de 120.000 de euro, dar şi cu trofeul.

28 mai 2021, 15:01
Finala Românii au talent 2021. Cine este favorit să câştige, la casele de pariuri
Cei mai talentați români au fost aleși, dar numai unul va câștiga

Finala Românii au talent 2021. Cei mai talentați români au fost aleși, dar numai unul va câștiga. După aproape patru luni în care jurații și spectatorii au fost martorii unor numere impresionante din partea concurenților, e momentul ca unul singur să fie desemnat câștigător.

Citeşte şi: CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021. Surpriză uriaşă, cine este concurentul care pleacă acasă cu 120.000 de euro!

Finala Românii au talent 2021. Cine este favorit la casele de pariuri

Ghintan Ion Mihai (GIM)

este unul dintre marii favoriți, conform bookmakerilor de pe betfair.ro, având prima șansă să fie desemnat cel mai talentat român în acest sezon, cu o cotă de 1,91. GIM a impresionat juriul prin muzica sa, care are o strânsă legătura cu povestea lui de viață.

Tânărul în vârstă de 20 de ani provine din Timișoara, este muncitor în construcții și a fost abandonat la nouă luni, într-un orfelinat, însă în muzică a descoperit marea sa pasiune.

Timișoreanul s-a calificat în semifinale, după ce Florin Călinescu i-a dat Golden Buzz într-un moment emoționant.

Marea finală aduce în fața publicului şi numere de  magie, Magitot este cotat cu a șasea șansă de către Betfair, cu o cotă de 15.0.

Art of Robots are o cotă de 21,0. Cei patru componenți ai grupului sunt din Kârgâstan, începând să colaboreze cu doar câteva luni în urmă, cunoscându-se pe Internet.

Remi Martin este, la rândul lui, venit din Germania, acolo unde a studiat actoria, evoluând și la circ și practicând baletul. Acrobatul a încântat publicul cu numerele sale care îmbină elemente din toate aceste domenii, însă nici el nu e considerat unul din marii favoriți, fiind plasat în urma Art of Robots ca șanse de victorie cu o cotă de 26,0.

Cum se votează în finala Românii au talent 2021

Fanii care vor să susţină concurenţii o pot face prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii, la fiecare concurent în parte.

SMS-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.

Citeşte şi: Când și-a descoperit talentul Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc de la „Românii au talent” 2021. „Vreau să devin o artistă la fel de apreciată ca Andra”

Cine sunt finaliștii Românii au talent 2021

Concurenții care au reușit să ajungă la inimile juraților, dar şi ale telespectatorilor sunt: Ana Maria Mărgean, GIM, Daria Batschi, Beleca Rareș, Trufea, Remi Martin, Art of Robots, Filip Cioc, Duo Turkeev, Narcisa Ungureanu, Magitot şi Dean Bowman.

Toţi cei 11 finalişti au oferit momente de neuitat şi au transmis cele mai intense trăiri. Telespectatorii pot urmări finala Românii au talent 2021 vineri seară, de la orele 20:30.