Câştigător Românii au talent 2021. Primele declaraţii ale Anei Maria Mărgean: „Am simțit o emoție aparte”

Câştigător Românii au talent 2021. Ana Maria Mărgean este câștigătoarea sezonului 11, după o finală extraordinară în care toți concurenții au prezentat numere spectaculoase. Tânăra a primit Golden Buzz din partea Andrei, apoi a impresionat în semifinale cu o altă reprezentație impresionantă.

29 mai 2021, 08:51
Câştigător Românii au talent 2021. Primele declaraţii ale Anei Maria Mărgean: „Am simțit o emoție aparte”
Primele declaraţii ale Anei Maria Mărgean

Câştigător Românii au talent 2021. Ana Maria a urcat pe scenă alături de păpușile Lizzie și Nicole și au oferit un show pe măsură cu ajutorul unui colaj de melodii celebre.

Citeşte şi: ANA MARIA MĂRGEAN. Show total la finala sezonului 11- VIDEO

Atât jurații, cât și telespectatorii au apreciat momentul său, motiv pentru care a primit suficiente voturi pentru a fi desemnată marea câștigătoare a sezonului 11 Românii au talent.

A fost o experiență de neuitat, am simțit o emoție aparte. Ne-am simțit foarte bine pe scenă împreună. Vreau să le mulțumesc telespectatorilor pentru că m-au votat și Andrei că a apăsat pe Golden Buzz„, a mărturisit Ana Maria Mărgean la Pro TV.

Câştigător Românii au talent 2021. Cine este Ana-Maria Mărgean

Ana-Maria a vorbit și despre cum a descoperit pasiunea pentru ventrilocie și de când a început să se pregătească temeininc în acest sens. „Anul trecut de ziua mea am primit-o pe Lizzy și am devenit cele mai bune prietene. Eu rețin repede, am ureche muzicală. Părinții mei au văzut asta și m-au dus la canto”, a spus Ana-Maria la „Românii au talent”.

Invitată la o emisiune TV, Ana Maria Mărgean a declarat că a descoperit abilitatea unică de a îmbina arta ventrilociei cu muzica, în timpul pandemiei.

Mi-am descoperit talentul în pandemie și m-am gândit că e cel mai bun moment să încep să practic, pentru că aveam foarte mult timp liber”, a declarat Ana Maria Mărgean.

Micuța artistă a mai mărturisit și că s-a împrietenit cu colegii ei care participă la semifinală alături de ea, și că se susțin reciproc.

Nu există cuvinte să-mi exprim fericirea , am socializat cu toți concurenții, chiar am devenit buni prieteni, și ne-am încurajat și susținut unul pe altul. Faptul că am participat la un show live cu public după o perioadă așa de lungă de pandemie a fost o adevărată bucurie”, a declarat cu entuziasm Ana Maria Mărgean.

Eu și Lizzie deja am început să exersăm pentru moment, o să revin și la cursurile de ventrilocie și canto. Eu și profesoara mea de canto, Ava, am început să lucrăm la un moment spectaculos, pentru că este marea finală și trebuie să iasă show.

Simt că sunt iubită și mulțumesc pentru mesajele de apreciere și susținere de pe canalele de socializare. Mi s-a întâmplat de vreo două ori să fiu oprită pe stradă, o dată de o mamă cu un copil, și odată de un cuplu, care e uitau încontinuu la mine și își dădeau coate, probabil datorită momentului meu de la „Românii au talent”.

Este o bucurie nu-mi imaginam că pot ajunge atât de departe, iar acum mă aflu în marea finală, este un nivel foarte înalt.

Mă voi îndrepta către o cariera artistică și nunumai în ventrilocie dar și în canto Îmi doresc să devin o mare cântăreață la fel de apreciată ca Andra„, a mai spus Ana Maria Mărgean înainte de finală.