Câştigător Românii au Talent 2021 este ANA MARIA MĂRGEAN. Show total la finala sezonului 11- VIDEO

S-a aflat marele câștigător din cadrul emisiunii „Românii au talent”, sezonul 11. Au fost 11 concurenţi care s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, dar Ana maria Mărgean a fost favorita publicului.

29 mai 2021, 00:08
Câştigător Românii au Talent 2021 este ANA MARIA MĂRGEAN. Show total la finala sezonului 11- VIDEO

Câştigător Românii au Talent 2021. Toți cei 11 concurenți vor putea fi votați vineri, 28 mai, în timpul emisiunii, după START VOT, prin sms și online, pe romaniiautalent.protv.ro.

UPDATE : Cum arată podiumul Românii au talent 2021:

Locul 1: ANA MARIA MĂRGEAN, 120.000 de euro. Adolescenta, în vârstă de 11 ani, a impresionat-o pe Andra la preselecții și a primit un Golden Buzz, iar vineri seară a câștigat marele premiu de 120.000 euro!În urmă cu doi ani, Ana-Maria a descoperit pe YouTube arta ventrilociei. Pe păpușa Lizzie, „colega” ei de scenă, a primit-o cadou anul trecut, iar preselecțiile de la „Românii au talent” au fost prima apariție pe scenă împreună.

Locul 2: GIM, 20.000 de euro

Locul 3: ART OF ROBOTS, un cec de 10.000 de euro

Ana Maria Mărgean este câștigătoarea sezonului 11 Românii au talent, după o finală extraordinară în care toți concurenții au prezentat numere spectaculoase.

Tânăra a primit Golden Buzz din partea Andrei s-a remarcat încă din audiții, apoi a impresionat în semifinale cu o altă reprezentație impresionantă.

Ana Maria a urcat pe scenă alături de păpușile Lizzie și Nicole și au oferit un show pe măsură cu ajutorul unui colaj de melodii celebre. Atât jurații, cât și telespectatorii au apreciat momentul său, motiv pentru care a primit suficiente voturi pentru a fi desemnată marea câștigătoare a sezonului 11 Românii au talent.

UPDATE : Din acest moment, nu se mai poate vota. Urmează să se anunţe câştigătorul

Locul 11: DUO TURKEEV

Locul 10: Narcisa Ungureanu

Locul 9: Magitot

Locul 8: DARIA BATSCHI-BELECA

Locul 7: REMI MARTIN

Locul 6: DEAN BOWMAN

Locul 5: RAREŞ TRUFEA

Locul 4: Filip Cioc

Câştigător Românii au Talent 2021. Show total la finala sezonului 11. Numerele de excepţie ale finaliştilor. Cine ia marele premiu – VIDEO

UPDATE 8: Ana Maria Mărgean nu a venit în finală cu o singură păpușă, ci cu două. I-a impresionat pe jurați cu momentul ei! Andra a recunoscut că e preferata ei.

UPDATE 7:  Dean Bowman a interpretat în stilul caracteristic melodia „We are the world”, iar momentul său a fost lăudat de jurați pentru mesajul transmis.

UPDATE: 6: Remi Martin, demonstrație artistică spectaculoasă de pole dance: ce a făcut pe scenă este greu de explicat în cuvinte

UPDATE 5: GIM a reușit să îl emoționeze din nou pe Florin Călinescu. Băiatul a interpretat o melodie despre cât de dură este viața.

UPDATE 4: Daria Batschi-Beleca vine cu un nou moment senzaţional alături de harpa sa.Publicul a rasplătit numărul cu un ropot de aplauze.

UPDATE 3: Magitot a apărut pentru a doua oară în finala „Românii au talent”. Artistul a glumit pe această temă, spunând că doar el și Steaua București au prins două finale la competiții importante, la puțin timp distanță. „Vă spun că a fost exact doza aia de normalitate de care aveam nevoie. A fost cel mai frumos dar pe care l-am primit anul acesta”, a spus Andi Moisescu după momentul acestuia.

UPDATE 2: Numărul de acrobație prezentat de Duo Turkeev a fost o adevărată lecție pentru toată lumea. Acrobații au oferit un nou moment desprins dintr-o altă lume.

UPDATE 1: Narcisa Ungureanu a impresionat din nou cu vocea ei. A fost o explozie de energie în finala „Românii au talent”. „Nu îmi imaginez peste 100 de ani cine o să se ocupe de folclorul românesc atât de special și de rar. Având în vedere vârsta ta, te rog să nu părăsești treaba asta indiferent ce faci în viață”, i-a spus Florin Călinescu concurentei din marea finală.

UPDATE : Grupul Art of Robots a câștigat premiul de originalitate!

Filip Cioc a venit pe scenă cu o interpretare impresionantă la pian, „o mângâiere de note”. Momentul spectaculos prezentat de Filip s-a ridicat la nivelul așteptărilor juraților.

Cine sunt finaliștii Românii au talent 2021

Concurenții care au reușit să ajungă la inimile juraților, dar şi ale telespectatorilor sunt: Ana Maria Mărgean, GIM, Daria Batschi, Beleca Rareș, Trufea, Remi Martin, Art of Robots, Filip Cioc, Duo Turkeev, Narcisa Ungureanu, Magitot şi Dean Bowman.

Toţi cei 11 finalişti au oferit momente de neuitat şi au transmis cele mai intense trăiri. Telespectatorii pot urmări finala Românii au talent 2021 vineri seară, de la orele 20:30.

Cum se votează în finala Românii au talent 2021

Fanii care vor să susţină concurenţii o pot face prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii, la fiecare concurent în parte.

SMS-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.

Citeşte şi: CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021. Surpriză uriaşă, cine este concurentul care pleacă acasă cu 120.000 de euro!