Câştigător Românii au talent 2022. Cine este Aurel Niamțu, concurentul care a ridicat juriul în picioare

Câştigător Românii au talent 2022. În cea de-a doua semifinală Românii au talent, Aurel Niamțu a cucerit din nou publicul și jurații cu interpretarea sa. Bărbatul cânta de 52 de ani şi asta pentru că talentul este moştenit. Din asta a trăit toată viața.

26 mai 2022, 13:44
Câştigător Românii au talent 2022. Cine este Aurel Niamțu, concurentul care a ridicat juriul în picioare
Cine este Aurel Niamțu, concurentul care a ridicat juriul în picioare

Câştigător Românii au talent 2022. Juraţii au fost impresionaţi de prestaţia lui Aurel Niamțu şi s-au ridicat în picioare pentru a-l aplauda şi lăuda calităţile vocale.

Mihai Bobonete: ”Promit că nu vă fac să plângeți. Vă mulțumesc că existați, că aveți o voce atât de părintească! Sunteți preferatul meu de la Românii au talent

Dragoș Bucur: ”Cred că s-a făcut o nedreptate… Toți au spus că la 72 de ani sunteți extraordinar… Dvs sunteți un artist impecabil. Ce-mi place cel mai mult este că se vede că vă place să fiți pe scenă

Andra: ”Atâta emoție în această voce. Atât regret că nu v-am cunoscut până acum. Mi se pare nedrept că până acum nu vă știam… Facem o piesă în duet”.

Andi Moisescu: „Țin să remarc căldura vocii dvs și experiența pe care o aveți atunci când cântați

Citeşte şi: Câţi bani face Andra din Youtube. Jurata de la Românii au talent câştigă sume considerabile

Câştigător Românii au talent 2022. Cine este Aurel Niamțu

Aurel Niamțu are un talent înnăscut. Nu este singurul din familie care cântă, şi băiatul cel mic îi calcă pe urme. Bărbatul a cântat la sute de evenimente. Din 1969 a concert la Sala Palatului cu toate vedetele României de la acea vreme. A apărut deseori la TV.

Are o căsuță, unde pune roșii, cartofi și tunde iarba. Joacă și fotbal cu prietenii. A fost profesionist la Echipa Politehnică Iași.

În 1973 a participat la o emisiune de tineret: Teletop 73, unde a luat trofeul. Când s-a căsătorit și când s-au născut cei doi băieți a fost cel mai fericit.

A venit să se consoleze după dispariția soției. I-ar fi plăcut să vină și băiatul, să facă un duet, dar are alt eveniment.

E un moment unic în istoria emisiunii! E un moment de-a dreptul magic”, a spus Andi.

Andra a apăsat Golden Buzz-ul și l-a trimis pe Aurel direct în semifinale: “Nu se putea altfel! Nu se putea fără Golden Buzz. Sunt mândră și onorată că am avut șansa să ofer acest buton auriu unei voci ca a asta… Cântă de o viață, dar mulți am aflat abia acum de el”.