Finala Românii au talent 2022. Laura Bretan este invitata specială: „A fost o mare surpriză”

Finala Românii au talent 2022. Sezonul 12 al show-ului de talente este pe punctul de a-şi desemna câştigătorul. După un sezon încărcat de momente speciale, de concurenți care au strălucit sub lumina reflectoarelor, au mai rămas doar câteva zile până la marea finală.

25 mai 2022, 15:14
Finala Românii au talent 2022. Laura Bretan este invitata specială: „A fost o mare surpriză”
Laura Bretan este invitata specială la Românii au talent 2022

Finala Românii au talent 2022. Dacă repetițiile sunt deja în toi, iar cei 11 calificați își pun la punct momentele prin care să-i convingă pe jurați că merită aprecierele lor, dar și pe cei de acasă că ei sunt cei care trebuie să fie votați, cineva așteaptă cu emoție revenirea pe scena Românii au talent.

Citeşte şi: Câştigător Românii au talent 2022. Cine este Martina Meola, fetiţa care a primit Golden Buzz în preselecții

Finala Românii au talent 2022. Laura Bretan este invitata specială

Vinerea aceasta, în marea finală a celui mai iubit show de divertisment din România, va urca Laura Bretan, cea care a câștigat inimile telespectatorilor și a câștigat competiția în anul 2016. În același an, tânăra a ajuns în finala America’s got Talent, reușind să-l facă pe Simon Cowell să îi spună, în audiții, că ”acesta este motivul pentru care am făcut acest format. Pentru a găsi oameni ca TINE”.

Tânăra va fi acompaniată pe scenă de Mariano Castro, din Argentina, la pian și de Diana Kutsii, din Ucraina, la violocel. Înainte de revenirea pe scena Românii au talent, Laura declara: ”Pentru mine a fost o mare surpriză, nu m-am așteptat, dar mă bucur că am această oportunitate. Abia aștept să mă întorc în locul în care a început toată experiența mea frumoasă cu muzica”.

Născută în Chicago, în aprilie 2002, Laura Bretan a început să cânte de la vârsta de patru ani în Biserică, iar de la cinci ani a descoperit pianul. Câștigătoare a multiple concursuri muzicale, ea este acum una dintre cele mai cunoscute și iubite soprane din lume. De-a lungul carierei, a avut ocazia de a cânta pe scene mari din America, Elveția, Germania, Italia, Belgia, Spania, Marea Britanie sau Israel și de a performa alături de artiști internaționali, precum: Toto Cutugno, Placido Domingo Jr, Il Volo sau Jose Carreras.