Câştigător Românii au talent 2022. Cine este Martina Meola, fetiţa care a primit Golden Buzz în preselecții

Câştigător Românii au talent 2022. Martina Meola a strălucit pe scena primei semifinale Românii au talent. Fetița care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș a avut o interpretare magistrală la pian, legată la ochi. 

25 mai 2022, 09:42
Câştigător Românii au talent 2022. Cine este Martina Meola, fetiţa care a primit Golden Buzz în preselecții
Câştigător Românii au talent 2022. Cine este Martina Meola

Câştigător Românii au talent 2022. Jurații au aplaudat-o în picioare pe micuța pianistă, Martina Meola.  “Martina este un fenomen extrem de rar! Ce am văzut noi este de domeniul irealului. Același balet pe clape (…) Eu cred că acesta este un număr demn să câștige emisiunea Românii au talent”, a spus atunci Andi Moisescu.

Eu m-am simțit ca și cum aș fi în finală! Ești un dar pentru noi. Îți prevăd un viitor foarte frumos!”, a adăugat Andra.

Martina susține că un singur procent este talent și 99 de procente reprezintă muncă. Ea a mers la primul concurs cand avea 6 ani și a luat locul 1. La preselecțiile Românii au talent, Martina a ridicat toată sala în picioare, iar jurații au aplaudat-o minute în șir.

Câştigător Românii au talent 2022. Cine este Martina Meola

Martina Meola are opt ani și vine din Republica Moldova. ”Mă numesc Meola Martina, am opt ani și vin din Republica Moldova, din Chișinău, dar sunt născută în Italia, la Milano. Mama mea este din Republica Moldova, iar tatăl meu este italian. Mama mea s-a dus în Italia ca să lucreze ca medic, iar acolo l-a cunoscut pe tata, era pacient. S-au îndrăgostit și apoi ei au rămas acolo în Italia și așa m-am născut eu în Italia, dar la vârsta de patru ani, am venit în Republica Moldova”, a povestit micuța pianistă.

Martina Meola, micuța pianistă de la Românii au Talent 2022, studiază pianul de la vârsta de cinci ani, însă cântă ca și cum ar avea zeci de ani de studiu în spate. „Studiez pianul de la vârsta de 5 ani și 9 luni la scoala de arte. Eu mai cânt cu vocea, mai recit poezii, mai spun frământări de limbă”, a mai spus micuța Martina.

Citeşte şi: Câştigător Românii au talent 2022. Cine pleacă acasă cu 120.000 de euro!

Martina Meola a primit Golden Buzz de la Smiley şi Pavel Bartoş

Smiley și Pavel Bartoș au fost cei care au apăsat Golden Buzz pentru a doua oară în acest sezon. Jurații, dar și prezentatorii au fost de-a dreptul cuceriți de talentul special al concurentei, care are doar 8 ani.

Șocant a fost cât de bine cânta la vârsta de 8 ani, cu câtă viteză, cu câtă precizie…A fost o seară în care doi tătici de fete au dat un mare Golden Buzz”, a spus Smiley.

Nu îmi dau seama cât de mult realizezi tu cât ești de valoroasă și de talentată, dacă la 8 ani tu cânți așa cum ne-ai cântat nouă acum…Eu cred că tu ești deasupra întâmplărilor firești care au loc pe scenă aici și faci parte dintr-o categorie extrem de selectă de fenomene. Eu cred că noi astăzi am avut șansa uriașă de a vedea cu ochii noștri un fenomen!”, a spus Andi Moisescu.